Închide meniul

Moment istoric! Primul meci de fotbal care se va juca pe stadionul Arcul de Triumf. Anunţul făcut de FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 17:56

Moment istoric! Primul meci de fotbal care se va juca pe stadionul Arcul de Triumf. Anunţul făcut de FRF

România U21 - Finlanda U21 se va juca pe stadionul Arul de Triumf

Profimedia

Selecţionata de tineret a României, antrenată de Florin Bratu, va disputa două partide amicale în martie. Primul meci va fi pe stadionul Arcul de Triumf, cel cu Finlanda. Al doilea va fi cu selecţionata Marocului în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Finlanda U21 se va juca pe Arcul de Triumf

Selecționata pregătită de Florin Bratu va disputa două jocuri amicale în luna martie, cu Finlanda, pe teren propriu, și cu Maroc, în deplasare. România Under 21 se va reuni pe 20 martie. Primul joc din cadrul acestei acțiuni e programat pe 25 martie, cu Finlanda, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va începe la ora 17:30. Finlanda ocupă locul 4 în Grupa 1 din preliminariile pentru EURO 2023, în spatele Croației, Norvegiei și Austriei, formație care are un meci în plus. Din grupă mai fac parte Azerbaidjan și Estonia.

Patru zile mai târziu, pe 29 martie, tricolorii vor întâlni Maroc, în deplasare. Locul de disputare și ora de start a acestei partidei urmând a fi stabilite ulterior„, se arată într-un comunicat remis de frf.ro.

Naționala U21 a României continuă astfel pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor.

Citește și:

Noua arenă de la ”Arcul de Triumf” a fost inaugurată pe 3 iulie, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17 -24. Până acum s-au jucat doar meciuri de rugby pe noua arenă. Ucraina şi Franţa, la EURO 2020, s-au antrenat acolo, dar şi CFR Cluj, înaintea unui derby cu FCSB.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și