Închide meniul

Academica Clinceni – Farul 2-8 | „Nu am trăit niciodată așa umilință!” Andrei Ureche, în depresie după ce a încasat 8 goluri. Florin Stîngă: „Ce pot să fac eu mai mult ca antrenor?”

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2022, 22:47

Reclamă
Academica Clinceni – Farul 2-8 | „Nu am trăit niciodată așa umilință! Andrei Ureche, în depresie după ce a încasat 8 goluri. Florin Stîngă: „Ce pot să fac eu mai mult ca antrenor?

Academica Clinceni - Farul 2-8

Hepta

Farul a avut nu mai puțin de șapte marcatori diferiți în meciul cu Academica Clinceni. Bentacor, cu o dublă, Gabi Iancu, Nedelcu, Adrian Petre, Grameni, Boboc şi Moldoveanu au marcat pentru echipa lui Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni – Farul 2-3 | Andrei Ureche: „Nu am trăit niciodată așa umilință!”

„Foarte mulți nervi, nu am trăit niciodată o umilință atât de mare. Îmi găsesc cu greu cuvintele. Am încercat cât am putut să nu iau chiar atât de multe goluri. Nu am fost concentrat 100%. Și-au dorit mai mult decât noi, au alergat mai mult. Nu știu câtă lume crede în noi, uneori stau și mă îndoiesc de mine pentru că nu știu dacă lucrurile corecte sau greșite. Dacă continuăm să jucăm de maniera asta, nu cred că ne salvăm. Dacă schimbăm ceva și conștientizăm că suntem unde undem, trebuie să facem ceva să salvăm echipa de la retrogradare. Ne-au dat o lecție, e un duș rece, e greu de uitat un astfel de meci”, a spus Andrei Ureche, după Clinceni – Farul 2-8.

Academica Clinceni e codașa Ligii 1, cu doar 11 puncte. Doar două meciuri a câștigat echipa ilfoveană tot sezonul.

Academica Clinceni – Farul 2-3 | Florin Stîngă: „Ce pot să fac eu mai mult ca antrenor?”

„Am luat 4 goluri din centrări, e prea mult pentru nivelul Ligii 1. Scorul poate ne ambiționează mai tare și ne determină să luptăm mai mult. Jucăm din 3 în 3 zile, mi-am asumat când am venit. Eu o să fiu cel care răspunde de tot ceea ce se întâmplă. Am luat goluri mult prea ușor. Strategia a fost să-i prindem pe contraatac. Eu îmi asum responsabilitatea, nu mi-e teamă, nu mi-e rușine, suntem la sport. Acesta este lotul, trebuie mai multă organizare și responsabilitate. Am făcut multe greșeli, ce pot să fac eu mai mult ca antrenor, dar nu vreau să caut scuze. Asta m-a ambiționat mai mult. Când ești condus cu 4-1, 5-1, te pierzi din punct de vedere mental și al organizării”, a spus și Florin Stîngă, după meci.

Clinceni va juca în runda următoare împotriva celor de la Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și