Închide meniul

Academica Clinceni – Farul 2-8 | „Nu am trăit niciodată așa umilință!” Andrei Ureche, în depresie după ce a încasat 8 goluri. Florin Stîngă: „Ce pot să fac eu mai mult ca antrenor?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2022, 22:47

Academica Clinceni – Farul 2-8 | „Nu am trăit niciodată așa umilință! Andrei Ureche, în depresie după ce a încasat 8 goluri. Florin Stîngă: „Ce pot să fac eu mai mult ca antrenor?

Academica Clinceni - Farul 2-8

Hepta

Farul a avut nu mai puțin de șapte marcatori diferiți în meciul cu Academica Clinceni. Bentacor, cu o dublă, Gabi Iancu, Nedelcu, Adrian Petre, Grameni, Boboc şi Moldoveanu au marcat pentru echipa lui Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni – Farul 2-3 | Andrei Ureche: „Nu am trăit niciodată așa umilință!”

„Foarte mulți nervi, nu am trăit niciodată o umilință atât de mare. Îmi găsesc cu greu cuvintele. Am încercat cât am putut să nu iau chiar atât de multe goluri. Nu am fost concentrat 100%. Și-au dorit mai mult decât noi, au alergat mai mult. Nu știu câtă lume crede în noi, uneori stau și mă îndoiesc de mine pentru că nu știu dacă lucrurile corecte sau greșite. Dacă continuăm să jucăm de maniera asta, nu cred că ne salvăm. Dacă schimbăm ceva și conștientizăm că suntem unde undem, trebuie să facem ceva să salvăm echipa de la retrogradare. Ne-au dat o lecție, e un duș rece, e greu de uitat un astfel de meci”, a spus Andrei Ureche, după Clinceni – Farul 2-8.

Citește și:

Academica Clinceni e codașa Ligii 1, cu doar 11 puncte. Doar două meciuri a câștigat echipa ilfoveană tot sezonul.

Academica Clinceni – Farul 2-3 | Florin Stîngă: „Ce pot să fac eu mai mult ca antrenor?”

„Am luat 4 goluri din centrări, e prea mult pentru nivelul Ligii 1. Scorul poate ne ambiționează mai tare și ne determină să luptăm mai mult. Jucăm din 3 în 3 zile, mi-am asumat când am venit. Eu o să fiu cel care răspunde de tot ceea ce se întâmplă. Am luat goluri mult prea ușor. Strategia a fost să-i prindem pe contraatac. Eu îmi asum responsabilitatea, nu mi-e teamă, nu mi-e rușine, suntem la sport. Acesta este lotul, trebuie mai multă organizare și responsabilitate. Am făcut multe greșeli, ce pot să fac eu mai mult ca antrenor, dar nu vreau să caut scuze. Asta m-a ambiționat mai mult. Când ești condus cu 4-1, 5-1, te pierzi din punct de vedere mental și al organizării”, a spus și Florin Stîngă, după meci.

Clinceni va juca în runda următoare împotriva celor de la Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și