Închide meniul
EXCLUSIV

„Au o șansă foarte mare!” Antrenorul favorit al lui Gigi Becali mizează pe FCSB în lupta la titlu. Avantajul echipei lui Toni Petrea față de CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2022, 14:23

Reclamă
„Au o șansă foarte mare! Antrenorul favorit al lui Gigi Becali mizează pe FCSB în lupta la titlu. Avantajul echipei lui Toni Petrea față de CFR Cluj

Favoritul lui Gigi Becali mizează pe FCSB în lupta la titlu

Hepta

Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat, FCSB s-a apropiat la șase puncte de CFR Cluj, după ce, la un moment dat, diferența dintre ele a fost și de 10 puncte. După înjumățire, diferența s-ar reduce la doar 3 puncte, în cazul în care lucrurile rămân neschimbate până la play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru mizează pe FCSB în lupta la titlu

Ilie Poenaru e impresionat de forma arătată de FCSB în acest sezon. Antrenorul care a negociat cu Gigi Becali vara trecută crede că momentul excelent traversat de roș-albaștri poate fi decisiv în lupta la titlu.

„FCSB trece printr-o perioadă bună. CFR Cluj, în acest moment, e cea mai echilibrată și matură echipă, știe să joace meciurile cu miză, dar nu se află în cel mai bun moment. Păstrează prima șansă, dar eu încep să spun că FCSB se apropie tare din spate și au o șansă foarte, foarte mare. Chiar nu mai e distanță mare între cele două. Îmi place în momentul ăsta cum arată FCSB”, a spus Toni Petrea, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Următorul meci al FCSB e programat sâmbătă, împotriva celor de la CS Mioveni. Rivala CFR Cluj va juca o zi mai târziu, cu Rapid.

FCSB vrea să transfere de la CFR Cluj

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, Billel Omrani e așteptat cu brațele deschise la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit că sunt șanse ca atacantul francez să aibă cel mai mare salariu de la FCSB.

Reclamă

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, are în prezent cel mai mare salariu de la FCSB, 30.000 de euro lunar. Totuși, Billel Omrani îl poate depăși pe acesta, a anunțat Mihai Stoica. Atacantul francez poate ajunge la vicecampioană liber de contract și cere un salariu lunar de 45.000 de euro.

„Da, îl văd la FCSB. I-ar sta bine în roșu și albastru. Știu că venea prin București, deci îi place Bucureștiul. De ce să n-aibă salariu mai mare decât Tănase? Tănase a costat două milioane, Omrani vine gratis, putem să o luăm și așa. 

Omrani e un jucător care ne poate ajuta. În campania cu Celtic a dus-o singur, a marcat, a fost golgheterul echipei. Fizic bun, picior bun. Și nu numai stângul. E o piață extraordinară Franța. El nu exista în Franța, cum n-a existat nici Thereau în Franța și sunt foarte multe exemple”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și