Închide meniul

Război total pentru Billel Omrani. Neluţu Varga a reacţionat după oferta uriaşă a lui Gigi Becali. Îi oferă atacantului un apartament de aproape 7 ori mai scump decât garsoniera de 11 metri din Cluj

Reclamă

Publicat: 19 februarie 2022, 11:30

Război total pentru Billel Omrani. Neluţu Varga a reacţionat după oferta uriaşă a lui Gigi Becali. Îi oferă atacantului un apartament de aproape 7 ori mai scump decât garsoniera de 11 metri din Cluj

Billel Omrani a jucat la CFR Cluj

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Billel Omrani îşi încheie în vară contractul cu CFR Cluj şi nu a dat un răspuns cu privire la o nouă înţelegere. Gigi Becali a intrat pe fir şi a anunţat că i-a oferit un salariu de 40.000 de euro pe lună, plus o primă de instalare de 400.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, așteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer!”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, nu a rămas impasibil la posibilitatea ca echipa sa să îşi piardă atacantul. Conform prosport.ro, Neluţu Varga i-a oferit un apartament în Cluj evaluat la 250.000 de euro, în cazul în care va semna un nou contract cu CFR Cluj. Preţul imobilului nu este unul mare, având în vedere că celebra garsonieră de 11 metri pătraţi a fost scoasă la vânzare cu suma de 37.499 de euro, conform observatornews.ro.

Gigi Becali, dezvăluiri spumoase de la negocierile cu Billel Omrani

Gigi Becali face dezvăluiri spumoase din timpul negocierilor cu Billel Omrani de la CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera a vorbit la telefon cu atacantul şi a dat toate cifrele afacerii. Mai mult, finanţatorul FCSB l-a cerut la telefon şi pe Dan petrescu, antrenorul ardelenilor.

„Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu. Am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu să-ți confirme că sunt eu, că-mi cunoaște vocea, sau dă-mi-l pe Bordeianu. Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, care se poate realiza. Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Billel Omrani, așteptat cu brațele deschise la FCSB de Mihai Stoica

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, Billel Omrani e așteptat cu brațele deschise de Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că sunt șanse ca atacantul francez să aibă cel mai mare salariu de la FCSB.

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, are în prezent cel mai mare salariu de la FCSB, 30.000 de euro lunar. Totuși, Billel Omrani îl poate depăși pe acesta, a anunțat Mihai Stoica. Atacantul francez poate ajunge la vicecampioană liber de contract și cere un salariu lunar de 45.000 de euro.

„Da, îl văd la FCSB. I-ar sta bine în roșu și albastru. Știu că venea prin București, deci îi place Bucureștiul. De ce să n-aibă salariu mai mare decât Tănase? Tănase a costat două milioane, Omrani vine gratis, putem să o luăm și așa. 

Reclamă 4 / 0/3

Omrani e un jucător care ne poate ajuta. În campania cu Celtic a dus-o singur, a marcat, a fost golgheterul echipei. Fizic bun, picior bun. Și nu numai stângul. E o piață extraordinară Franța. El nu exista în Franța, cum n-a existat nici Thereau în Franța și sunt foarte multe exemple”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și