Închide meniul

George Puşcaş le-a stricat momentul miliardarului Berlusconi şi iubitei sale, după golul marcat în Monza – Pisa 1-2. Imaginile surprinse de camerele TV

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 19:02

Reclamă
George Puşcaş le-a stricat momentul miliardarului Berlusconi şi iubitei sale, după golul marcat în Monza – Pisa 1-2. Imaginile surprinse de camerele TV

George Puşcaş le-a stricat momentul miliardarului Berlusconi şi iubitei sale

Tancredi Palmeri / Twitter

George Pușcaș a restabilit egalitatea în meciul dintre Monza și Pisa, din a doua ligă italiană, în minutul 18, după ce gazdele reușiseră să deschidă scorul în minutul 10. Un autogol al lui Pereira le-a adus celor de la Pisa victoria și locul 1 în Serie B, cel puțin temporar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş le-a stricat momentul lui Berlusconi şi iubitei sale, în Monza – Pisa 1-2

La meci a fost prezent, ca de obicei, și patronul celor de la Monza, miliardarul Silvio Berlusconi (85 de ani). Celebrul om de afaceri a fost în tribune alături de iubita sa, Marta Fascina, mai tânără cu 53 de ani decât el.

Camerele TV au surprins reacția lui Berlusconi după golul marcat de Monza în debutul partidei. Miliardarul și-a sărutat partenera, iar imaginea s-a viralizat foarte repede în presa italiană.

Bucuria celor doi a ținut numai 8 minute. Puşcaş le-a stricat momentul după ce a reuşit să înscrie un gol foarte frumos. Atacantul român a preluat în careu şi a finalizat cu un şut rapid şi sigur, dintre mai mulţi adversari.

Reclamă
Reclamă

Silvio Berlusconi a plătit 20 de milioane de euro pentru divorțul de fosta soție

Fostul patron al lui AC Milan s-a despărţit în 2020 de Francesca Pascale, după o relaţie de aproape un deceniu.

Fostul premier al Italiei a renunţat la o sumă uriaşă pentru a deveni burlac. Francesca Pascale a primit, la divorţ, aproximativ 20 de milioane de euro. Jurnaliştii din Peninsulă anunţă că fosta soţie va mai încasa, anual, un „bonus” de un milion de euro.

Cu 53 de ani mai tânără decât Silvio Berlusconi, Marta Fascina s-a făcut deja remarcată. Este deputată în partidul iubitului ei, Forza Italia. Pe contul ei de instagram îi face campanie celui care are o avere estimată de Forbes la 6.3 miliarde de dolari.

Reclamă

Fascina a ieşit chiar şi mai mult în evidenţă după ce a decis să îşi tatueze pe corp iniţialele lui Silvio Berlusconi. Informaţia a fost dezbătută pe larg de publicaţia Il Messaggero.

George Puşcaş, lăudat în presa italiană, după primul gol pentru Pisa: „Calitățile sale sunt peste medie!”

Atacantul român a fost lăudat la scenă deschisă în presa italiană. În plus, jurnaliştii din Peninsulă i-au acordat cea mai mare notă de pe teren.

Puşcaş a marcat în minutul 18, din pasa oferită de Sibilli, şi a restabilit egalitatea pe tabelă. Monza reuşise să deschidă scorul în minutul 10. Pisa a dat lovitura în minutul 65, după ce Pereira, fundașul gazdelor, și-a trimis mingea în proprie poartă.

George Pușcaș a primit cea mai mare notă, după Monza – Pisa 1-2

Pușcaș a reușit un gol frumos și a fost foarte activ de-a lungul meciului. Jurnaliştii Tuttomercatoweb au lăudat prestaţia internaţionalului român, pe care l-au recompensat cu cea mai mare notă: 7.5.

„Puşcaş a marcat primul său gol în tricoul negru-albastru, oferind o mostră a calităţilor sale fizice și tehnice care, cu siguranță, sunt peste medie. S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi fost ultima.”, a notat publicaţia italiană Tuttomercatoweb.

 

 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și