Închide meniul

Denis, pericol public! Alibec este de neoprit în Grecia. Pasă de gol încă din minutul 1 în meciul Atromitos – Asteras Tripolis

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 februarie 2022, 20:25

Reclamă
Denis, pericol public! Alibec este de neoprit în Grecia. Pasă de gol încă din minutul 1 în meciul Atromitos – Asteras Tripolis

Denis Alibec, pasă decisivă în meciul lui Atromitos cu Asteras Tripolis

www.novasports.gr

Internaţionalul român a impresionat încă de la primele partide jucate în tricoul lui Atromitos. A făcut-o şi acum, când şi-a trecut în cont un assist pentru Juan Muniz. Era minutul 1 când Alibec i-a pasat coechipierului său, iar şutul ibericului l-a învins pe Tsiftsis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, pasă decisivă în Atromitos – Asteras Tripolis

VEZI AICI VIDEO CU ASSIST-UL LUI DENIS ALIBEC!

Alături de Alibec, printre titularii lui Coleman este un alt internaţional român. Este vorba de Dorin Rotariu. Atromitos era pe ultimul loc înainte ca Alibec şi Rotariu să fie aduşi la echipă. A urcat deja o poziţie în clasament şi are şanse importante să se salveze de la retrogradare.

Alibec a fost împrumutat până la finalul sezonului de Kayserispor. Turcii continuă să plătească o mare parte din salariul uriaș al atacantului care are o cotă de piață de 1.2 milioane de euro. Atacantul român are deja două goluri înscrise la noua lui echipă.

Denis Alibec, două reuşite în primele 3 meciuri pentru Atromitos

Denis Alibec a marcat al doilea gol al său pentru Atromitos în partida cu OFI Crete. Acesta a fost al treilea meci jucat de internaţionalul român pentru greci.

Reclamă
Reclamă 4

Este important pentru noi că am câștigat meciul și că am obținut punctele. Faptul că am marcat eu contează mai puțin, e un obiectiv secundar„, a declarat Denis Alibec la finalul meciului, potrivit sport24.gr.

Internaționalul român a avut un discurs fabulos la finalul partidei. A anunțat că a aflat, de pe internet, date despre penultima clasată din campionatul Greciei. Are planuri mari în tricoul alb-albaștrilor și este în fața unui meci „de foc”. Duminică, Atromitos are deplasare chiar pe terenul lui PAOK.

Am căutat-o pe internet pe Atromitos, este o echipă grozavă din Grecia. Știu că antrenorul lui PAOK este Răzvan Lucescu, îl cunosc de asemenea pe Alex Mitriță. Sper că îi putem învinge astfel încât, după meci, să mă pot amuza de ei„, a mai spus Alibec.

Reclamă

Denis Alibec a avut parte de un debut de vis la Atromitos. Atacantul român a marcat în minutul 88 al treilea gol al echipei sale în partida cu Lamia. Alibec a văzut de pe bancă cum echipa sa a fost condusă. „Dubla” lui Koulouris şi reuşita internaţionalul român au adus victoria celor de la Atromitos.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și