Închide meniul

CFR Cluj – Rapid 2-1 | „Nu îmi explic, nu știu ce se întâmplă”. Ciprian Deac, prima reacție după golul salvator marcat în Gruia: „M-am simțit fotbalist. Oriunde mă uitam era numai alb și vișiniu”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 22:03

Reclamă
CFR Cluj – Rapid 2-1 | „Nu îmi explic, nu știu ce se întâmplă. Ciprian Deac, prima reacție după golul salvator marcat în Gruia: „M-am simțit fotbalist. Oriunde mă uitam era numai alb și vișiniu

Ciprian Deac, golul victoriei în CFR Cluj - Rapid

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Graovac a deschis scorul chiar înainte de pauză, în minutul 43. În repriza secundă, giuleștenii au forțat egalarea și au trecut la conducerea jocului. Junior Morais a făcut 1-1, în minutul 69, din pasa lui Rareș Ilie. Și mijlocașul central putea marca la faza următoare. Oaspeții au fost însă „taxați” de Ciprian Deac, chiar înante de final. Veteranul CFR-ului a marcat și a stabilit rezultatul final în minutul 84.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac, prima reacție după CFR Cluj – Rapid 2-1

Nu știu ce se întâmplă, dar ceva nu e bine, asta e clar. Eu zic că e prea devreme să vorbim de puncte, să se termine campionatul regulat, să vedem care va fi avansul nostru, dacă va fi. În play-off începe un nou campionat, sunt conștient. După ce se vor înjumătăți punctele, ne pot ajunge din 1-2 meciuri.

Nu e prima dată când începem modest a doua repriză. Nu-mi explic, suntem pregătiți. La experiența noastră trebuia să marcăm și golul 2 și să ne distanțăm.

A fost o atmosferă superbă. Rapid are niște suporteri minunați care merg oriunde cu ei. În seara asta m-am simțit fotbalist pentru că oriunde m-am uitat am văzut numai alb și vișiniu„, a declarat Ciprian Deac după CFR Cluj – Rapid 2-1.

Cu acest succes, CFR Cluj a acumulat 64 de puncte. Are cu opt mai mult decât principala urmăritoare, FCSB, care tocmai s-a încurcat cu CS Mioveni, scor 1-1. Rapid a rămas cu 36 de puncte, cu 6 mai puțin decât Farul. Șapte meciuri la rând fără victorie au jucătorii lui Mihai Iosif.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” Vezi toate știrile
Citește și