Închide meniul

Gabi Balint o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu: ”Își dă singură cu stângul în dreptul!” + Mesajul categoric transmis după criza de nervi a lui Dan Petrescu

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 8:20

Reclamă
Gabi Balint o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu: ”Își dă singură cu stângul în dreptul!” + Mesajul categoric transmis după criza de nervi a lui Dan Petrescu

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu

Între CFR Cluj și FCSB sunt 8 puncte, iar Gabi Balint este ferm convins că echipa lui Dan Petrescu nu are cum să piardă titlul. Roș-albaștrii s-au încurcat ultima etapă cu CS Mioveni, scor 1-1, în timp ce ardelenii au câștigat derby-ul cu Rapid, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a făcut un meci mai prost, dar a avut ocazii în repriza a doua. Au și ei zile proaste. La FCSB, ți-am zis, de-asta o văd mare favorită pe CFR, nu că ar fi în mare formă sau că ar juca ceva, dar nu are concurență. FCSB o să se mai încurce, își dă singură cu stângul în dreptul”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii săi: ”Dezastru! Nu avem nicio șansă la campionat și nici la Europa!”

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Rapid, în etapa a 27-a a Ligii 1. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au impus in extremis și s-au distanțat la opt puncte de FCSB. La final, ”Bursucul” a fost un car de nervi și a pus tunurile pe elevii săi.

”Bună întrebare! Nu vezi fața mea? Eu sunt de vină că sunt antrenor. Nu am știut ce să fac la pauză. În afară de rezultat, dezastru. Au fost penibili în repriza a doua. Dacă ei cred că mai câștigă un meci, se înșeală. E cea mai proastă repriză de când sunt la CFR. Niciun jucător, poate doar Graovac, nu s-a salvat.

Nu avem nicio șansă, nici la campionat, nici la Europa. Nu mai e o întâmplare că am fost egalați. Nu vorbesc după meciuri, trebuie să mă calmez. E altă echipă, alți jucători. Voi face schimbări, e singura șansă. Parcă nu voiau să joace”, a răbufnit Dan Petrescu la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și