Închide meniul

Gabi Balint o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu: ”Își dă singură cu stângul în dreptul!” + Mesajul categoric transmis după criza de nervi a lui Dan Petrescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 8:20

Gabi Balint o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu: ”Își dă singură cu stângul în dreptul!” + Mesajul categoric transmis după criza de nervi a lui Dan Petrescu

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint o exclude pe FCSB din lupta pentru titlu

Între CFR Cluj și FCSB sunt 8 puncte, iar Gabi Balint este ferm convins că echipa lui Dan Petrescu nu are cum să piardă titlul. Roș-albaștrii s-au încurcat ultima etapă cu CS Mioveni, scor 1-1, în timp ce ardelenii au câștigat derby-ul cu Rapid, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a făcut un meci mai prost, dar a avut ocazii în repriza a doua. Au și ei zile proaste. La FCSB, ți-am zis, de-asta o văd mare favorită pe CFR, nu că ar fi în mare formă sau că ar juca ceva, dar nu are concurență. FCSB o să se mai încurce, își dă singură cu stângul în dreptul”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii săi: ”Dezastru! Nu avem nicio șansă la campionat și nici la Europa!”

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Rapid, în etapa a 27-a a Ligii 1. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au impus in extremis și s-au distanțat la opt puncte de FCSB. La final, ”Bursucul” a fost un car de nervi și a pus tunurile pe elevii săi.

”Bună întrebare! Nu vezi fața mea? Eu sunt de vină că sunt antrenor. Nu am știut ce să fac la pauză. În afară de rezultat, dezastru. Au fost penibili în repriza a doua. Dacă ei cred că mai câștigă un meci, se înșeală. E cea mai proastă repriză de când sunt la CFR. Niciun jucător, poate doar Graovac, nu s-a salvat.

Nu avem nicio șansă, nici la campionat, nici la Europa. Nu mai e o întâmplare că am fost egalați. Nu vorbesc după meciuri, trebuie să mă calmez. E altă echipă, alți jucători. Voi face schimbări, e singura șansă. Parcă nu voiau să joace”, a răbufnit Dan Petrescu la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și