Închide meniul

Ce i-a spus Jose Mourinho arbitrului, înainte să-l elimine în meciul Roma – Verona 2-2. Italienii au aflat totul. Ce suspendare riscă „The Special One”

Cosmin Cioboată Publicat: 21 februarie 2022, 13:02

Reclamă
Ce i-a spus Jose Mourinho arbitrului, înainte să-l elimine în meciul Roma – Verona 2-2. Italienii au aflat totul. Ce suspendare riscă „The Special One

Jose Mourinho, tehnicianul de la AS Roma

Profimedia

Cel poreclit „The Special One” a răbufnit în prelungirile duelului încheiat la egalitate pe Olimpico. Roma a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să restabilească echilibrul în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a spus Jose Mourinho arbitrului, înainte să fie eliminat în Roma – Verona 2-2

În prelungiri, Mourinho a cedat nervos, acuzând mai multe greșeli de arbitraj. Tehnicianul portughez a făcut un semn ironic către centralul Luca Pairetto, ca și când ar vorbi la telefon, iar acesta i-a acordat cartonașul roșu.

Între timp, în presa italiană s-au aflat cuvintele pe care antrenorul Romei i le-a spus arbitrului, înainte să fie trimis în tribună. „The Special One” a trimis „săgeţi” către rivala Juventus, spunând că arbitrul Pairetto a fost trimis intenţionat de oficialii „bianconerilor”.

Potrivit jurnalistului Giovanni Capuano, Mourinho a strigat: „Te-au trimis intenționat la acest meci! Ai fost trimis de Juventus!”.

Jose Mourinho riscă o suspendare de două sau trei etape, după ce l-a ironizat pe arbitru în Roma – Verona 2-2

Replicile ironice ale lusitanului au fost notate în raportul de meci. Acum, Mourinho se află în pericol de suspendare. „The Special One” riscă să lipsească la următoarele două sau trei etape din Serie A.

Reclamă

Roma se află pe locul 8 în campionatul Italiei, la două puncte sub zona cupelor europene. Pentru trupa lui Jose Mourinho urmează partida cu Spezia, din deplasare.

Jose Mourinho, criză de nervi la finalul meciului AS Roma – Verona 2-2. Ce i-a spus antrenorului advers

După fluierul de final, Mourinho s-a dus la antrenorul Veronei, Igor Tudor, căruia i-a spus câteva cuvinte rapide, de neînțeles pe transmisia live. La finalul meciului, tehnicianul oaspeților a dezvăluit că “The Special One” l-a felicitat pentru rezultatul înregistrat.

“M-a felicitat pentru rezultatul echipei. Pentru mine înseamnă mult acest lucru.”, a spus Igor Tudor.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacție a lui Jose Mourinho, după ce a fost eliminat în AS Roma – Verona 2-2

Extrem de supărat, Jose Mourinho nu s-a mai prezentat la interviul de după meci și a plecat direct acasă.

Mai târziu, portughezul a publicat o postare pe contul de Instagram, prin care a încercat să facă un scurt rezumat al serii de pe Olimpico.

Mourinho a scris că îi iubește pe fanii Romei și că a fost mai bine că a ales să plece acasă decât să discute cu presa, la finalul meciului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și