Închide meniul

Ce i-a spus Jose Mourinho arbitrului, înainte să-l elimine în meciul Roma – Verona 2-2. Italienii au aflat totul. Ce suspendare riscă „The Special One”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 februarie 2022, 13:02

Ce i-a spus Jose Mourinho arbitrului, înainte să-l elimine în meciul Roma – Verona 2-2. Italienii au aflat totul. Ce suspendare riscă „The Special One

Jose Mourinho, tehnicianul de la AS Roma

Profimedia

Cel poreclit „The Special One” a răbufnit în prelungirile duelului încheiat la egalitate pe Olimpico. Roma a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să restabilească echilibrul în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a spus Jose Mourinho arbitrului, înainte să fie eliminat în Roma – Verona 2-2

În prelungiri, Mourinho a cedat nervos, acuzând mai multe greșeli de arbitraj. Tehnicianul portughez a făcut un semn ironic către centralul Luca Pairetto, ca și când ar vorbi la telefon, iar acesta i-a acordat cartonașul roșu.

Între timp, în presa italiană s-au aflat cuvintele pe care antrenorul Romei i le-a spus arbitrului, înainte să fie trimis în tribună. „The Special One” a trimis „săgeţi” către rivala Juventus, spunând că arbitrul Pairetto a fost trimis intenţionat de oficialii „bianconerilor”.

Potrivit jurnalistului Giovanni Capuano, Mourinho a strigat: „Te-au trimis intenționat la acest meci! Ai fost trimis de Juventus!”.

Citește și:

Jose Mourinho riscă o suspendare de două sau trei etape, după ce l-a ironizat pe arbitru în Roma – Verona 2-2

Replicile ironice ale lusitanului au fost notate în raportul de meci. Acum, Mourinho se află în pericol de suspendare. „The Special One” riscă să lipsească la următoarele două sau trei etape din Serie A.

Reclamă

Roma se află pe locul 8 în campionatul Italiei, la două puncte sub zona cupelor europene. Pentru trupa lui Jose Mourinho urmează partida cu Spezia, din deplasare.

Jose Mourinho, criză de nervi la finalul meciului AS Roma – Verona 2-2. Ce i-a spus antrenorului advers

După fluierul de final, Mourinho s-a dus la antrenorul Veronei, Igor Tudor, căruia i-a spus câteva cuvinte rapide, de neînțeles pe transmisia live. La finalul meciului, tehnicianul oaspeților a dezvăluit că “The Special One” l-a felicitat pentru rezultatul înregistrat.

“M-a felicitat pentru rezultatul echipei. Pentru mine înseamnă mult acest lucru.”, a spus Igor Tudor.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacție a lui Jose Mourinho, după ce a fost eliminat în AS Roma – Verona 2-2

Extrem de supărat, Jose Mourinho nu s-a mai prezentat la interviul de după meci și a plecat direct acasă.

Mai târziu, portughezul a publicat o postare pe contul de Instagram, prin care a încercat să facă un scurt rezumat al serii de pe Olimpico.

Mourinho a scris că îi iubește pe fanii Romei și că a fost mai bine că a ales să plece acasă decât să discute cu presa, la finalul meciului.

Recomandări
  • Jose Mourinho, eliminat în meciul Roma – Verona 2-2
  • Ce i-a spus „The Special One” arbitrului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și