Închide meniul

Costel Gâlcă, demis de la Al Hazem! Românul a rezistat doar 3 luni în Arabia Saudită

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 18:47

Reclamă
Costel Gâlcă, demis de la Al Hazem! Românul a rezistat doar 3 luni în Arabia Saudită

Costel Gâlcă, demis din Arabia Saudită

Profimediaimages

Gâlcă era pe banca lui Al Hazem de la începutul lunii decembrie 2021. Românul a fost dat afară din cauza rezultatelor sub așteptări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă, demis din Arabia Saudită

Costel Gâlcă a adunat o victorie și șapte înfrângeri în opt etape. Având obiectiv clar salvarea de la retrogradare, antrenorul de 49 de ani a ajuns cu Al Hazem pe ultimul loc.

Pentru Costel Gâlcă, Al Hazem a fost a treia formație pe care a pregătit-o în Arabia Saudită, după Al Tawen și Al Fayha. În toamna anului 2021, antrenorul a fost aproape de o revenire în Liga 1, fiind ofertat de Sepsi Sf. Gheorghe.

Vejle BK, Espanyol, FCSB, România U17 și Almeria B sunt celelalte echipe pe care Costel Gâlcă le-a antrenat de-a lungul carierei. El are în palmares două trofee, ambele cu FCSB, Liga 1 și Cupa României, în 2015.

Cosmin Contra, lider cu Al-Ittihad

Cosmin Contra, singurul român din Arabia Saudită după demiterea lui Gâlcă, o duce mult mai bine decât compatriotul său. Al-Ittihad, echipa antrenată de fostul selecţioner al României,  este lider, iar antrenorul român visează la primul titlu de campion din cariera de antrenor.

Reclamă

Românul are 12 victorii în ultimele 13 meciuri oficiale disputate în toate competițiile. Echipa lui Cosmin Contra are un avans de șapte puncte în fruntea clasamentului și un meci mai puțin disputat.

Cosmin Contra a semnat cu Al-Ittihad în septembrie, într-un moment în care echipa se afla pe locul 4.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și