Închide meniul

Cosmin Contra i-a cucerit pe şeici! Al-Ittihad, echipa pe care o antrenează, a obţinut a şaptea victorie consecutivă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2022, 23:11

Cosmin Contra i-a cucerit pe şeici! Al-Ittihad, echipa pe care o antrenează, a obţinut a şaptea victorie consecutivă

Cosmin Contra e pe val în Arabia Saudită

Profimedia

Cosmin Contra e pe cai mari în Arabia Saudită. Al-Ittihad este lider, iar antrenorul român visează la primul titlu de campion din cariera de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra e pe val în Arabia Saudită

Al-Ittihad a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Al Feiha, în etapa a XVI-a a campionatului Arabiei Saudite. Golurile au fost marcate de Hawsawi (34) şi Romarinho (67).  Aceasta a fost a şaptea victorie consecutivă pentru echipa tehnicianul român, dintre care şase au fost obţinute în campionat. Echipa antrenată de Cosmin Contra este lider, cu 35 de puncte şi are un avans de 4 puncte de principala urmăritoare.

Cosmin Contra a semnat cu Al-Ittihad în septembrie, într-un moment în care echipa se afla pe locul 4.

Citește și:

Cosmin Contra nu s-a mai abţinut! Guriţă, răspuns dur pentru fanii câinilor

Înainte să ajungă la Al-Ittihad, Contra nu s-a despărţit în condiţii tocmai bune de Dinamo şi de fanii ei. Cel poreclit „Guriţă” spune că a suferit enorm în perioada în care i-a antrenat pe roş-albi.

Reclamă

Antrenorul în vârstă de 45 de ani spune că nu a avut nicio legătură cu spaniolii şi cu Pablo Cortacero. „Orice punct de vedere am nu o să intereseze pe nimeni. Dacă cei din DDB se simt mai bine când mă acuză pe mine, atunci să fie sănătoși.

Eu știu cât am suferit 4 luni acolo și cât am încercat să fac treabă într-o atmosferă imposibilă creată de spanioli. Am crezut într-un proiect care a fost o minciună de la început. Eu le doresc celor de la DDB să reușească să salveze echipa de la retrogradare. Să acuzăm oameni care chiar au vrut să facă ceva e ușor.

După 6 luni de zile am luat 2 salarii fără să ameninț pe nimeni și fără să mă bată gândul să dau în judecată clubul”, le răspundea Contra fanilor dinamovişti.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și