Închide meniul
Foto

Fotografiile făcute de Anamaria Prodan „dezbrăcată” care i-au scandalizat pe șeicii din Dubai. Laurențiu Reghecampf a dat socoteală în fața lor: „Nu e normal! Și fetele și Bebe i-au zis!”

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2022, 19:21

Reclamă
Fotografiile făcute de Anamaria Prodan „dezbrăcată” care i-au scandalizat pe șeicii din Dubai. Laurențiu Reghecampf a dat socoteală în fața lor: „Nu e normal! Și fetele și Bebe i-au zis!”

Fotografiile făcute de Anamaria Prodan "dezbrăcată" care i-au scandalizat pe șeicii din Dubai

Fotografiile făcute de Anamaria Prodan "dezbrăcată" care i-au scandalizat pe șeicii din Dubai

Laurențiu Reghecampf a povestit că, pe vremea când era antrenor la Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite, șeicii de la club l-au băgat în ședință din cauza unei poze făcută de Anamaria Prodan la piscină, într-un costum de baie provocator, cu celebra clădire Burj Al Arab în spate, un simbol al țării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan i-a scandalizat pe șeicii din Dubai. Laurențiu Reghecampf a dat socoteală

Șeicii i-au cerut lui Reghe să-i spună soției lui să nu se mai afișeze în astfel de ipostaze lângă simboluri naționale. Anamaria Prodan n-a vrut să-l asculte pe Reghecampf nici în ruptul capului. Nici copiii n-au reușit să o convingă.

”La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: `Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta`.

I-am spus. Anamaria a răspuns: `Ce treabă are cu contul meu, e privat`. I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit. M-a deranjat și când și-a făcut poza goală la oglindă, cu gențile și pantofii pe ea.

Și fetele i-au zis. Nu e normal. Cu ce te ajută? Faci bani pe Instagram? Ai făcut ceva, ai semnat vreun contract ca să te pozezi așa? Și Bebe de multe ori îi spunea: `Mama, nu e ok`. Fiecare ieșire a noastră era cu 25 de poze, nu puteai sa bagi sarmaua în gură că trebuia să faci poze. Știu de ce făcea așa, dar țin pentru noi”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-un podcast, citat de digisport.ro.

Reclamă
Fotografia Anamariei Prodan cu Burj Al Arab în fundal / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan e recunoscută pentru pozele provocatoare pe care le postează pe rețelele de socializare.

Laurențiu Reghecampf a luat-o în râs pe Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf se apără după atacurile soției sale Anamaria Prodan. Reghe a râs de celebra impresară și s-a apărat după ce a postat pe internet ecografia copilului pe care îl va avea cu amanta Corina Caciuc.

Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți. Fac și eu în fața oglinzii și îmi iau o pereche de slipi, dacă-s frumoși, să întreb și eu fanii. Cum adică de ce mi-am pus poza cu copilul? Ecografia? Pentru că sunt fericit! Am deranjat pe cineva?”, a spus Laurențiu Reghecampf, în același podcast.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf a postat în urmă cu aproximativ o lună ecografia copilului pe care îl va avea cu Corina Caciuc, alături și de o fotografie în care apare alături de amantă, fiul său, Luca, și viitoarea noră, Asiana Peng.

Copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc se va naște peste câteva luni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și