Închide meniul

Simona Halep, atacată de CTP după eliminarea de la Doha. „Continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală! Nicio perspectivă să câșțige”

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 23:07

Reclamă
Simona Halep, atacată de CTP după eliminarea de la Doha. „Continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală! Nicio perspectivă să câșțige

Simona Halep, atacată de CTP

Profimedia

Cristian Tudor Popescu e de părere că jocul Simonei Halep nu mai e la un nivel ridicat. CTP crede că Simo nu mai face față nici din punct de vedere fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, atacată de CTP după eliminarea de la Doha

„După Dubai, la Doha, Simona Halep se află tot în deșert: continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală, așteptând greșeala adversarei. Cred că și actuala ei condiție fizică nu îi mai oferă nicio perspectivă să câștige jucând așa în fața unei adversare care nu face decât să intre în teren și să o atace suficient de puternic și precis. Ceea ce a făcut Caroline Garcia”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

Simona Halep era a doua favorită la câștigarea trofeului la Doha. „Simo” avea 7 victorii în 8 meciuri directe cu Caroline Garcia.

Garcia a câștigat primul set după 51 de minute, cu 6-4. Franțuzoaica a condus cu 3-0 în actul secund, care i-a revenit în cele din urmă cu 6-3. Partida a durat numai o oră și 34 de minute.

Caroline Garcia, în culmea fericirii după victoria cu Simona Halep

Carolina Garcia a fost în culmea fericirii după victoria cu Simona Halep. Franțuzoaica a prins încredere după ce a eliminat-o pe româncă de la Doha.

Reclamă

A fost un meci foarte bun pentru mine. A fost foarte dificil cu acest vânt. Am reușit să stau foarte agresivă și concentrată tot timpul meciului. Aveam șapte înfrângeri cu Simona. Ea a avut o săptămână bună la Dubai, era încrezătoare. Eu nu am câștigat foarte meciuri la începutul anului, dar fiecare confruntare este diferită și eu sunt bucuroasă pentru ceea ce am reușit.

Am nevoie să obțin cât mai multe victorii și să îmi revin cu moralul. Mă bucur că pot reveni și mâine la fileu„, a declarat Caroline Garcia la digisport.ro.

Simona Halep e departe de obiectivul stabilit în 2022: revenirea în primele 10 jucătoare ale lumii. În prezent, românca a ajuns pe locul 27 WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și