Închide meniul

Simona Halep, atacată de CTP după eliminarea de la Doha. „Continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală! Nicio perspectivă să câșțige”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 23:07

Simona Halep, atacată de CTP după eliminarea de la Doha. „Continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală! Nicio perspectivă să câșțige

Simona Halep, atacată de CTP

Profimedia

Cristian Tudor Popescu e de părere că jocul Simonei Halep nu mai e la un nivel ridicat. CTP crede că Simo nu mai face față nici din punct de vedere fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, atacată de CTP după eliminarea de la Doha

„După Dubai, la Doha, Simona Halep se află tot în deșert: continuă cu același tenis închistat, la țăcăneală, așteptând greșeala adversarei. Cred că și actuala ei condiție fizică nu îi mai oferă nicio perspectivă să câștige jucând așa în fața unei adversare care nu face decât să intre în teren și să o atace suficient de puternic și precis. Ceea ce a făcut Caroline Garcia”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

Simona Halep era a doua favorită la câștigarea trofeului la Doha. „Simo” avea 7 victorii în 8 meciuri directe cu Caroline Garcia.

Garcia a câștigat primul set după 51 de minute, cu 6-4. Franțuzoaica a condus cu 3-0 în actul secund, care i-a revenit în cele din urmă cu 6-3. Partida a durat numai o oră și 34 de minute.

Citește și:

Caroline Garcia, în culmea fericirii după victoria cu Simona Halep

Carolina Garcia a fost în culmea fericirii după victoria cu Simona Halep. Franțuzoaica a prins încredere după ce a eliminat-o pe româncă de la Doha.

Reclamă

A fost un meci foarte bun pentru mine. A fost foarte dificil cu acest vânt. Am reușit să stau foarte agresivă și concentrată tot timpul meciului. Aveam șapte înfrângeri cu Simona. Ea a avut o săptămână bună la Dubai, era încrezătoare. Eu nu am câștigat foarte meciuri la începutul anului, dar fiecare confruntare este diferită și eu sunt bucuroasă pentru ceea ce am reușit.

Am nevoie să obțin cât mai multe victorii și să îmi revin cu moralul. Mă bucur că pot reveni și mâine la fileu„, a declarat Caroline Garcia la digisport.ro.

Simona Halep e departe de obiectivul stabilit în 2022: revenirea în primele 10 jucătoare ale lumii. În prezent, românca a ajuns pe locul 27 WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep, eliminată de la Doha
  • Simo, atacată de CTP

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și