Închide meniul

Sergio Aguero, back in business! Ce va face marele atacant după retragere: ”O să fiu cu băieţii, o să fiu la Cupa Mondială!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 februarie 2022, 12:22

Reclamă
Sergio Aguero, back in business! Ce va face marele atacant după retragere: ”O să fiu cu băieţii, o să fiu la Cupa Mondială!”

Sergio Aguero, back in business

Profimedia

Sergio Aguero, back in business

Retras de curând din activitate din cauza unor probleme cardiace, Sergio Aguero va fi merge cu selecţionata Argentinei la Cupa Mondială din Qatar într-un rol care rămâne de definit, informează lequipe.fr, citat de news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero s-a întâlnit, luni, cu preşedintele Federaţiei Argentinei, Claudio Tapia, şi a obţinut dreptul de a fi prezent în selecţie la următoarea Cupă Mondială (21 noiembrie – 18 decembrie).

„Voi merge în Qatar. Chiqui (Tapia) a fost foarte drăguţ şi m-a rugat să mă alătur lor. Zilele astea vom continua să vorbim să vedem ce rol voi avea şi să vedem dacă mergem la conferinţă şi la tragerea grupelor Cupei Mondiale. Săptămâna aceasta, vom termina de stabilit totul. O să fiu cu băieţii, o să fiu acolo, mă înţeleg foarte bine cu ei”, a declarat Aguero.

Fostul atacant internaţional (101 selecţii, 41 goluri) a fost nevoit să-şi încheie cariera recent din cauza unei probleme cardiace, la 33 de ani. Atunci era sub contract cu FC Barcelona.

Sergio Aguero și-a ieșit din minți, după ce Lionel Messi a fost criticat

Sergio Aguero și-a ieșit din minți, după ce Lionel Messi a fost criticat. Prestațiile superstarului argentinian în tricoul lui PSG nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar presa din Franța l-a pus la zid pe marele fotbalist.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi a ratat un penalty în PSG – Real Madrid 1-0. Presa din Franța l-a criticat pe ”Balonul de Aur”, iar Sergio Aguero nu a mai rezistat. Retras recent, fostul mare atacant a sărit în apărarea bunului său prieten.

„În Franța, ziarele și revistele îl distrug. Sunt niște nesimțiți! Aveam un interviu programat cu o publicație franceză, dar am zis: Nu, pentru că sunt alături de Leo Messi. La revedere, ne auzim mai încolo, acum sunt nervos!”, a răbufnit Aguero pe Twich, citat de Daily Star.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și