Închide meniul

Sergio Aguero și-a ieșit din minți, după ce Lionel Messi a fost criticat: ”În Franța îl distrug! Sunt niște nesimțiți!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 15:03

Sergio Aguero și-a ieșit din minți, după ce Lionel Messi a fost criticat: ”În Franța îl distrug! Sunt niște nesimțiți!”

Sergio Aguero e alături de Lionel Messi

Profimedia

Sergio Aguero și-a ieșit din minți, după ce Lionel Messi a fost criticat

Lionel Messi a ratat un penalty în PSG – Real Madrid 1-0. Presa din Franța l-a criticat pe ”Balonul de Aur”, iar Sergio Aguero nu a mai rezistat. Retras recent, fostul mare atacant a sărit în apărarea bunului său prieten.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În Franța, ziarele și revistele îl distrug. Sunt niște nesimțiți! Aveam un interviu programat cu o publicație franceză, dar am zis: Nu, pentru că sunt alături de Leo Messi. La revedere, ne auzim mai încolo, acum sunt nervos!”, a răbufnit Aguero pe Twich, citat de Daily Star.

Messi a primit cea mai mică notă din echipa lui PSG după meciul cu Real Madrid

Lionel Messi a făcut un joc modest contra lui Real Madrid, iar L’Equipe l-a taxat. Starul argentinian a primit nota 3, cea mai mică din echipa lui PSG, după partida din optimile UEFA Champions League.

Messi nu și-a creat ocazii mari la poarta lui Courtois și chiar a ratat un penalty, în minutul 62. Argentinianul a șutat slab, iar goalkeeper-ul Realului i-a ghicit intenția și a intervenit salvator.

Celebra publicație L’Equipe nu l-a menajat deloc pe fostul căpitan al Barcelonei. Jurnaliştii francezi i-au acordat nota 3, în urma prestaţiei de pe Parc des Princes. Astfel, Messi a primit cea mai mică notă dintre jucătorii lui Mauricio Pochettino.

Reclamă

În schimb, Mbappe s-a aflat la polul opus. Starul francez a primit nota 8, după ce a devenit eroul meciului, în prelungiri.

Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi după penalty-ul ratat în PSG – Real Madrid 1-0

Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi, după ce superstarul argentinian a fost criticat. Vedeta PSG-ului a ratat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Real Madrid, iar antrenorul lui FC Barcelona a avut un mesaj clar pentru contestatarii ”Balonului de Aur”.

Xavi își laudă în continuare preferatul, chiar dacă prestațiile lui Lionel Messi la PSG au dezamăgit după transfer.

Reclamă 4 / 0/3

”Dacă oamenii rămân doar cu ideea că a ratat penalty, normal că apar critici. Îi doresc tot ce e mai bun. Pentru mine, el este cel mai bun fotbalist din lume!

Nu sunt aici să discut despre Real Madrid. Vom vorbi când Barcelona va juca împotriva lor sau a celor de la PSG”, a transmis Xavi, la conferința de presă a meciului cu Napoli, citat de Marca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și