Închide meniul

Edi Iordănescu s-a decis! Cine va fi secundul său la echipa națională! ”Trebuie să fie și o chimie! Am fost pretențios!” După ce criterii a ales

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2022, 15:15

Edi Iordănescu s-a decis! Cine va fi secundul său la echipa națională! ”Trebuie să fie și o chimie! Am fost pretențios!” După ce criterii a ales

Edi Iordănescu și-a ales secundul la națională

AntenaSport

Jerry Gane și Edi Iordănescu au discutat în mai multe rânduri. Selecționerul a făcut același lucru și cu ceilalți antrenori aflați pe lista sa. Deși s-a zvonit încă de acum câteva zile că Ionel Gane este favorit, Iordănescu Jr. s-a decis abia acum că acesta îi va fi alături sută la sută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-am dorit să fie, dacă se poate, un fost internațional, să știe ce înseamnă echipa națională. Să știe ce înseamnă vestiarul echipei naționale, să aibă experiență la nivelul ăsta. Să aibă o experiență, în spate, ca și antrenor, de ce nu chiar fost principal.

N-a fost ușor, poate și eu am fost destul de pretențios. Trebuie să fie o muncă în echipă, dar trebuie să fie și multă chimie la mijloc”, a dezvăluit Edi Iordănescu pentru AntenaSport.

Cine v-a mai face parte din staff-ul lui Edi Iordănescu

Noul secund urmează să fie anunțat oficial în perioada următoare. Pe lângă cei doi secunzi, staff-ul lui Edi Iordănescu va mai cuprinde și doi preparatori fizici, dar și doi analiști video.

Din staff-ul definitiv al lui Edi Iordănescu vor mai face parte și Florin Constantinovici – antrenor secund, dar și Leo Toader – antrenor cu portarii. Preparator fizic va fi Cristian Dragotă, plus încă unul de la loturile de tineret. Alexandru Radu și Michele Iannucci vor fi analiști video. Mihai Pintilii și Tommy Neubert au fost și ei pe lista lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Jerry Gane a mai fost secund la echipa națională

Ionel Gane a mai fost la echipa națională timp de doi ani, în perioada septembrie 2017 – noiembrie 2019. Atunci, a fost secundul lui Cosmin Contra.

Gane a antrenat-o ultima dată pe Dinamo, între decembrie 2020 și martie 2021. El a adunat 18 meciuri pe banca „câinilor”, dintre care șapte victorii, trei remize și opt înfrângeri.

Ionel Gane a mai antrenat în calitate de antrenor principal și alte echipe, precum FC U Craiova, Corona Brașov, Petrolul, CS Turnu Severin.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și