Închide meniul
EXCLUSIV

Nu doar Mihai Pintilii a fost pe lista lui Edi Iordănescu! Selecționerul a mai dorit un om de la FCSB! Despre cine este vorba

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 10:06

Nu doar Mihai Pintilii a fost pe lista lui Edi Iordănescu! Selecționerul a mai dorit un om de la FCSB! Despre cine este vorba

Reacţia lui Edi Iordănescu după retragerea lui Alin Toşca de la naţionala României

Captură Facebook FRF

Din informațiile AS.ro, pe lângă Mihai Pintilii, pe care l-a dorit ca secund, Edi Iordănescu a vrut să dea lovitura cu Thomas Neubert. Selecționerul vrea doi preparatori fizici la națională, iar printre primii cu care a discutat a fost cel de la FCSB, alături de care a lucrat și în Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, nici Pintilii, nici Neubert nu au ajuns la echipa națională. Cei doi au rămas la FCSB, iar Edi Iordănescu s-a reorientat. Conform unor surse din Federație, unul dintre cei doi preparatori fizici solicitați de selecționer va fi Cristian Dragotă, de la CFR Cluj.

Edi Iordănescu a „împrumutat” un om din staff-ul lui Dan Petrescu

Din câte se pare Dragotă a acceptat deja propunerea lui Edi Iordănescu și va fi part-time la echipa națională. Cel de-al doilea preparator fizic pe care îl vrea Edi Iordănescu ar trebui să fie angajat permanent la Federației.

Acesta ar trebui să lucreze non stop cu noul selecționer. Din câte se pare, Iordănescu și-a a justificat cerința prin prima faptului că nu toți jucătorii vin în același timp, nu au jucat cu toții același număr de minute și nu se află cu toții la aceeași parametri fizici.

Citește și:

Lista lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu are cel puțin patru nume pe lista sa. Surse federale susțin că selecționerul a purtat deja discuții cu mai mulți tehnicieni. Din informațiile AS.ro, Iordănescu Jr. ar putea alege dintre Vasile Maftei, Adrian Iencsi, Mihai Teja sau Jerry Gane.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:30 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele de start 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și