Închide meniul

Helmut Duckadam i-a stricat entuziasmul lui Gigi Becali. Noua vedetă de la FCSB, criticată în direct. „Nu mă dă pe spate!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2022, 21:11 / Actualizat: 13 martie 2023, 23:15

Reclamă
Helmut Duckadam i-a stricat entuziasmul lui Gigi Becali. Noua vedetă de la FCSB, criticată în direct. „Nu mă dă pe spate!

Malcom Edjouma e noul favorit al lui Gigi Becali

Hepta

Helmut Duckadam i-a stricat entuziasmul lui Gigi Becali. Malcom Edjouma a jucat în două meciuri pentru FCSB și chiar a reușit să înscrie primul gol în tricoul roș-albaștrilor, împotriva celor de la CS Mioveni, în runda precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam i-a stricat entuziasmul lui Gigi Becali. Critici pentru Malcom Edjouma

Hemut Duckadam crede că Gigi Becali s-a înșelat și că Malcom Edjouma nu e de fapt jucătorul pe care îl căuta cu adevărat FCSB.

„Nu mă dă pe spate Edjouma. Am văzut că a dat și gol, dar nu știu dacă e neapărat ce a căutat patronul”, a spus Edjouma, potrivit digisport.ro.

Edjouma a fost cumpărat de FCSB de la FC Botoșani în schimbul sumei de 330.000 de euro.

E bătaie mare pe Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali

Transferul la FCSB l-a adus pe Malcom Edjouma și în interesul echipelor naționale care s-ar putea baza pe serviciile jucătorului cotat de transfermarkt.de la 500.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul la care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloasă 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Sold-out pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha Vezi toate știrile
Citește și