Închide meniul

E bătaie mare pe Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali! Ce s-a întâmplat imediat după transferul la FCSB

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 14:57

Reclamă
E bătaie mare pe Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali! Ce s-a întâmplat imediat după transferul la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB-ului

Hepta

Astfel, conform digisport.ro, există o luptă între două echipe naționale pentru mijlocașul pe care Gigi Becali a plătit 330.000 de euro. Maroc și Camerun sunt selecționatele care îl vor pe jucătorul care are și naționalitate franceză. O evoluție pentru campioana mondială nu poate fi însă luată în calcul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în ultimele zile, reprezentanții celor două țări au început să facă demersurile necesare pentru a-l înregimenta pe Malcom Edjouma, cel despre care Gigi Becali susține că va schimba fața celor de la FCSB.

Malcom Edjouma, jucătorul de titlu al lui Gigi Becali, la un pas să fie dat afară după doar două antrenamente

Malcom Edjouma este jucătorul în care Gigi Becali își pune toate speranțele în lupta pentru titlu. FCSB l-a transferat pentru 330.000 de euro, dar povestea mijlocașului putea să fie alta.

Marius Croitoru a vrut să îl dea afară de la echipă după doar câteva antrenamente. Venise la Botoșani după un an în care nu jucase, iar antrenorul moldovenilor avea o altă preferință pentru postul lui, pe Martin Remacle. Totuși, Florin Manea, apropiatul lui Croitoru, l-a convins să-l păstreze.

Florin Manea: Pe Malcom Edjouma a vrut să îl dea afară Croitoru după două antrenamente

”Da, așa e. Pe Edjouma a vrut să îl dea afară Croitoru după două antrenamente. L-a enervat pe el. I-am zis să se calmeze că e jucător bun. El îl luase pe Martin Remacle de la Voluntari. Și i-am zis că e de cinci ori mai bun decât Remacle.

Reclamă
Reclamă 4

M-a ascultat și uite-l pe Edjouma. Noi ne completăm, dar vedem fotbalul la fel. E chimie între noi, chiar dacă Marius e mai impulsiv. Asta e povestea cu Edjouma”, a spus Florin Manea, citat de fanatik.ro.

Malcom Edjouma, primul interviu după transferul la FCSB

Între timp, Gigi Becali a plătit 330.000 de euro pentru francezul de 25 de ani, care a și oferit primele declarațiile pentru noul club.

„A fost foarte bine, eram foarte nerăbdător să îmi întâlnesc noii colegi, staff-ul și sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Sunt nerăbdător să îi cunosc mai bine și să mă obișnuiesc cu ei.

Reclamă

(Reporter: Ai început fotbalul la juniorii lui PSG, ești fericit să îmbraci din nou tricoul roș-albastru?) Sunt fericit, bineînțeles. Sunt culorile pe care le am în inimă și voi da totul pentru a onora acest tricou„, a declarat Malcom Edjouma pentru FCSB TV.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și