Închide meniul

Dusan Vlahovic, debut uluitor în UEFA Champions League! Sârbul a marcat la prima atingere în Villarreal – Juventus, în secunda 32

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2022, 22:30

Reclamă
Dusan Vlahovic, debut uluitor în UEFA Champions League! Sârbul a marcat la prima atingere în Villarreal – Juventus, în secunda 32

Dusan Vlahovic a marcat pentru Juvenus

Profimedia

Meciul Villarreal – Juventus marchează debutul lui Dusan Vlahovic în cea mai tare competiție din Europa. Sârbul a avut nevoie de doar 32 de secunde ca să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Vlahovic, gol în secunda 32 pe Villarreal – Juventus

Dusan Vlahovic a preluat o minge pe piept în careul lui Villarreal, la prima atinge, și a șutat din întoarcere la colțul lung. Balonul a lovit bara și a intrat în poartă.

VIDEO AICI CU GOLUL LUI DUSAN VLAHOVIC

La 22 de ani și 25 de zile, Dusan Vlahovic a devenit al doilea cel mai tânăr jucător din istoria lui Juventus care marchează la debutul în UEFA Champions League. Recordul e deținut de legendarul Alessandro Del Piero (20 de ani și 308 zile).

Reclamă

Dusan Vlahovic a marcat și la debutul pentru Juventus în Serie A, într-o victorie cu Hellas Verona, scor 2-0.

Dusan Vlahovic, transfer de 70 de milioane de euro pentru Juventus

Dusan Vlahovic a plecat cu scandal de la Fiorentina la Juventus. Fanii echipei viola s-au revoltat după mutarea de 70 de milioane de euro, dar unul dintre şefii echipei încearcă să îi calmeze pe ultraşi. Spune că totul s-a întâmplat din cauza impresarilor care au ignorat ofertele pentru jucător din Premier League.

„Era imposibil să spunem nu oferte de la Juventus. Înțeleg supărarea suporterilor, dar situația aceasta ne-a depășit. Cluburile sunt prizonierele jucătorilor și agenților. Nu puteam spune nu pentru că riscam să-l pierdem gratis. Acesta e fotbalul modern și nu putem decât să sperăm că lucrurile se vor schimba.

Reclamă 4 / 0/3

Agenții lui Vlahovic refuzat orice ofertă de la cluburi din Premier League și sperau să-l transfere liber de contract în 2023. Voiau să facă bani, la fel ca în cazul Mbappe”, a spus Daniele Prade, directorul sportiv al celor de la Fiorentina, conform footballitalia.net.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 13:00 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-0, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi Vezi toate știrile
Citește și