Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit după ce CSA Steaua a cerut dezafiliere lui FCSB. „Sunt cei mai mari hoți!”. Avertismentul lansat „militarilor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2022, 12:18 / Actualizat: 23 februarie 2022, 13:27

Gigi Becali a răbufnit după ce CSA Steaua a cerut dezafiliere lui FCSB. „Sunt cei mai mari hoți!. Avertismentul lansat „militarilor

Gigi Becali anunţă "revoluţia" la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Patronul lui FCSB a răbufnit și i-a acuzat în termeni duri pe șefii din MApN, dar și pe Florin Talpan. I-a avertizat pe rivali că nu ar putea rezista în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali continuă „războiul” cu CSA Steaua și MApN

Gata, dacă au cerut… ne cerem scuze. Dacă au cerut ei. Gata, o să ne excludă. Dacă mă exclud, ce? Să ia locul lui FCSB dacă pot. Ce să facă cu el? După vin în liga a 2-a, a 3-a și apoi faliment. Se luptă să scape de retrogradare ca Dinamo și Rapid.

Eu am făcut ilegal, care am dat 10 milioane pe vremea aia și ei nicinu visau? Erau în faliment și eu am făcut ilegal?

Unde ați fost până acum când a fost înregistrată Steaua și câștigam în Europa? Acum voi care ați fost hoții vreți să îmi luați numele. Talpan și MApN sunt hoții, cei mai mari hoți. Măi hoțule, ce mai vrei? MaPN este cel mai mare hoț din istorie!„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

„Militarii” au cerut dezafilierea celor de la FCSB și în 2018. Acum au început un nou demers, prin intermediul Asociația Steliștilor 1947.

Reclamă

Acest subiect cred că a mai fost clarificat, nu e prima dată. Sesizarea va intra pe circuitul normal, va primi un răspuns„, a spus Răzvan Burleanu când a fost întrebat despre scandalul între FCSB și CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și