Închide meniul
VIDEO

Alexander Zverev riscă o amendă istorică după ieșirea golănească de la Acapulco

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 13:54

Reclamă
Alexander Zverev riscă o amendă istorică după ieșirea golănească de la Acapulco

Alexander Zverev riscă să primească o amendă istorică

Getty Images

După ce și-a felicitat adversarii, campionul olimpic a lovit cu racheta în scaunul arbitrului de patru ori. Conform eurosport.ro, amenda pe care o poate primi pentru acest gest ajunge până la 250.000 de dolari, aceasta fiind cea mai mare din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După excluderea de la turneul de la Acapulco, lucrurile se pot agrava pentru Alexander Zverev. Dacă gestul său va fi încadrat la capitolul 8, secțiunea 3 din ATP Rulebook, în paragraful ”ofensă majoră”, la secțiunea „comportament agravant”, atunci sancțiunea poate ajunge până la 250.000 de dolari.

Alexander Zverev, exclus din turneul de la Acapulco

Alexander Zverev, locul 3 ATP, a fost exclus din turneul de la Acapulco, după o ieşire nervoasă, în care a lovit cu racheta scaunul arbitrului, nimerindu-l şi pe oficial în picior, la meciul de dublu pe care l-a disputat, marţi, alături de brazilianul Marcelo Melo.

„Din cauza comportamentului nesportiv la încheierea meciului său de dublu de marţi seară, Alexander Zverev a fost exclus din turneul de la Acapulco”, a anunţat ATP.

Reclamă

Alexander Zverev, ieșire golănească la Acapulco

Alexander Zverev şi Marcelo Melo au fost învinşi, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-6, de echipa Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara (Marea Britanie/Finlanda), în primul tur al probei de dublu.

Nemulţumit de o decizie a arbitrului, tenismenul german l-a înjurat şi l-a făcut „idiot” pe arbitru. Apoi, nervos că a pierdut meciul, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului de trei ori, o dată nimerind şi piciorul oficialului.

La simplu, adversarul lui Zverev, al doilea favorit al turneului, din optimile de finală ale competiţiei de categorie ATP 500, germanul Peter Gojowczyk, locul 95 ATP, prezent pe tabloul principal ca lucky loser, a obţinut calificarea în sferturi fără să joace.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și