Închide meniul
VIDEO

Alexander Zverev riscă o amendă istorică după ieșirea golănească de la Acapulco

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 13:54

Alexander Zverev riscă o amendă istorică după ieșirea golănească de la Acapulco

Alexander Zverev riscă să primească o amendă istorică

Getty Images

După ce și-a felicitat adversarii, campionul olimpic a lovit cu racheta în scaunul arbitrului de patru ori. Conform eurosport.ro, amenda pe care o poate primi pentru acest gest ajunge până la 250.000 de dolari, aceasta fiind cea mai mare din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După excluderea de la turneul de la Acapulco, lucrurile se pot agrava pentru Alexander Zverev. Dacă gestul său va fi încadrat la capitolul 8, secțiunea 3 din ATP Rulebook, în paragraful ”ofensă majoră”, la secțiunea „comportament agravant”, atunci sancțiunea poate ajunge până la 250.000 de dolari.

Alexander Zverev, exclus din turneul de la Acapulco

Alexander Zverev, locul 3 ATP, a fost exclus din turneul de la Acapulco, după o ieşire nervoasă, în care a lovit cu racheta scaunul arbitrului, nimerindu-l şi pe oficial în picior, la meciul de dublu pe care l-a disputat, marţi, alături de brazilianul Marcelo Melo.

„Din cauza comportamentului nesportiv la încheierea meciului său de dublu de marţi seară, Alexander Zverev a fost exclus din turneul de la Acapulco”, a anunţat ATP.

Reclamă

Alexander Zverev, ieșire golănească la Acapulco

Alexander Zverev şi Marcelo Melo au fost învinşi, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-6, de echipa Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara (Marea Britanie/Finlanda), în primul tur al probei de dublu.

Nemulţumit de o decizie a arbitrului, tenismenul german l-a înjurat şi l-a făcut „idiot” pe arbitru. Apoi, nervos că a pierdut meciul, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului de trei ori, o dată nimerind şi piciorul oficialului.

La simplu, adversarul lui Zverev, al doilea favorit al turneului, din optimile de finală ale competiţiei de categorie ATP 500, germanul Peter Gojowczyk, locul 95 ATP, prezent pe tabloul principal ca lucky loser, a obţinut calificarea în sferturi fără să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și