Închide meniul

Un jucător legendar din Bănie nici nu ia în calcul să candideze la postul de președinte de la Universitatea Craiova: “Treaba lor!”. “Săgeți” trimise către patronul Mihai Rotaru: “Pe mine mă uluiește asta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2022, 16:38

Reclamă
Un jucător legendar din Bănie nici nu ia în calcul să candideze la postul de președinte de la Universitatea Craiova: “Treaba lor!”. “Săgeți” trimise către patronul Mihai Rotaru: “Pe mine mă uluiește asta!”

Universitatea Craiova se luptă pentru titlu

Facebook / Universitatea Craiova

Universitatea Craiova își va alege noul președinte pe 26 martie, prin intermediul unui proces unic în sportul din România. Cei care vor desemna noul oficial vor fi chiar suporterii olteni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, cei 4.107 abonați ai clubului patronat de Mihai Rotaru, care au împlinit vârsta de 14 ani, își vor vota favoritul.

Printre candidații despre care s-a scris că vor lua parte la alegerile din Bănie se numără Sorin Cârțu, Gică Craioveanu, Rodion Cămătaru și Marian Copilu.

Cu o lună înaintea alegerilor, Rodion Cămătaru a anunțat că nu va participa la acțiunea respectivă.

Rodion Cămătaru nu va participa la alegerile pentru funcția de președinte de la Universitatea Craiova: “Treaba lor!”

Fostul mare atacant al Universității Craiova a dezvăluit că îl va susține pe Sorin Cârțu, deși este de părere că ultimul cuvânt în numirea noului președinte îl va avea tot patronul Mihai Rotaru.

Reclamă

„Nu mă gândesc să candidez. Bineînțeles că îl susțin pe Sorin Cârțu! Dar nu prea mă mai pricep acum. Sunt foarte mulți președinți, nu ați văzut? Sunt foarte mulți președinți la Craiova. Nu știu ce dorește patronul.

Președinte de imagine, președinte-jucător și nu mai știu de care! Președintele e un om cu puteri executive. Pe mine mă uluiește de multe ori când aud că sunt alegeri sau se va vota… Eu zic că se va numi! Și atunci ce rost mai are acest proces electoral? Treaba lor!

Nu cred că suporterii decid președintele la Universitatea Craiova și bănuiesc că acesta va avea puteri limitate. Trebuie să vedem ce înseamnă aceste alegeri mai întâi. Până unde are putere președintele executiv care va fi numit. I se va pune la dispoziție un buget?

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu sunt dispus pentru că am aproape 64 de ani și nu mai am entuziasm. La 35 de ani când am fost atunci vreo doi ani de zile președinte, într-adevăr, aveam entuziasm. Eu am făcut istorie aici! Cu cine și de ce să candidez eu?”, a spus Rodion Cămătaru, pentru Fanatik.

Mihai Rotaru va lăsa fanii să aleagă noul președinte de la Universitatea Craiova: “Vrem să construim un club pe bază de socios!”

Ieri, Mihai Rotaru a oferit mai multe detalii despre alegerile care vor avea loc în Bănie, luna viitoare.

Patronul Universității Craiova a menționat faptul că Marian Copilu, instalat în funcția de președinte al clubului în această iarnă, va ocupa postul respectiv până cel mult la data de 31 mai.

„Aceste alegeri trebuie să iasă cât mai bine din punct de vedere al corectitudinii. Marian Copilu a semnat până la 31 mai. Atunci când a venit ca partener, a știut de la început. 

Vrem să organizăm alegeri unicat și să construim un club pe bază de socios, iar suporterii să construiască pentru doi ani. Ei pot să meargă în tandem, de exemplu Pavel Badea cu Eugen Neagoe.”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și