Închide meniul

Un jucător legendar din Bănie nici nu ia în calcul să candideze la postul de președinte de la Universitatea Craiova: “Treaba lor!”. “Săgeți” trimise către patronul Mihai Rotaru: “Pe mine mă uluiește asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2022, 16:38

Un jucător legendar din Bănie nici nu ia în calcul să candideze la postul de președinte de la Universitatea Craiova: “Treaba lor!”. “Săgeți” trimise către patronul Mihai Rotaru: “Pe mine mă uluiește asta!”

Universitatea Craiova se luptă pentru titlu

Facebook / Universitatea Craiova

Universitatea Craiova își va alege noul președinte pe 26 martie, prin intermediul unui proces unic în sportul din România. Cei care vor desemna noul oficial vor fi chiar suporterii olteni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, cei 4.107 abonați ai clubului patronat de Mihai Rotaru, care au împlinit vârsta de 14 ani, își vor vota favoritul.

Printre candidații despre care s-a scris că vor lua parte la alegerile din Bănie se numără Sorin Cârțu, Gică Craioveanu, Rodion Cămătaru și Marian Copilu.

Cu o lună înaintea alegerilor, Rodion Cămătaru a anunțat că nu va participa la acțiunea respectivă.

Citește și:

Rodion Cămătaru nu va participa la alegerile pentru funcția de președinte de la Universitatea Craiova: “Treaba lor!”

Fostul mare atacant al Universității Craiova a dezvăluit că îl va susține pe Sorin Cârțu, deși este de părere că ultimul cuvânt în numirea noului președinte îl va avea tot patronul Mihai Rotaru.

Reclamă

„Nu mă gândesc să candidez. Bineînțeles că îl susțin pe Sorin Cârțu! Dar nu prea mă mai pricep acum. Sunt foarte mulți președinți, nu ați văzut? Sunt foarte mulți președinți la Craiova. Nu știu ce dorește patronul.

Președinte de imagine, președinte-jucător și nu mai știu de care! Președintele e un om cu puteri executive. Pe mine mă uluiește de multe ori când aud că sunt alegeri sau se va vota… Eu zic că se va numi! Și atunci ce rost mai are acest proces electoral? Treaba lor!

Nu cred că suporterii decid președintele la Universitatea Craiova și bănuiesc că acesta va avea puteri limitate. Trebuie să vedem ce înseamnă aceste alegeri mai întâi. Până unde are putere președintele executiv care va fi numit. I se va pune la dispoziție un buget?

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu sunt dispus pentru că am aproape 64 de ani și nu mai am entuziasm. La 35 de ani când am fost atunci vreo doi ani de zile președinte, într-adevăr, aveam entuziasm. Eu am făcut istorie aici! Cu cine și de ce să candidez eu?”, a spus Rodion Cămătaru, pentru Fanatik.

Mihai Rotaru va lăsa fanii să aleagă noul președinte de la Universitatea Craiova: “Vrem să construim un club pe bază de socios!”

Ieri, Mihai Rotaru a oferit mai multe detalii despre alegerile care vor avea loc în Bănie, luna viitoare.

Patronul Universității Craiova a menționat faptul că Marian Copilu, instalat în funcția de președinte al clubului în această iarnă, va ocupa postul respectiv până cel mult la data de 31 mai.

„Aceste alegeri trebuie să iasă cât mai bine din punct de vedere al corectitudinii. Marian Copilu a semnat până la 31 mai. Atunci când a venit ca partener, a știut de la început. 

Vrem să organizăm alegeri unicat și să construim un club pe bază de socios, iar suporterii să construiască pentru doi ani. Ei pot să meargă în tandem, de exemplu Pavel Badea cu Eugen Neagoe.”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Universitatea Craiova va organiza alegeri pentru postul de președinte
  • Rodion Cămătaru a anunțat că nu va candida 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și