Închide meniul

”Vor să renunțe la amândoi!” Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, pe picior de plecare de la Galatasaray: ”Situația lor e proastă!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 februarie 2022, 21:15

Reclamă
”Vor să renunțe la amândoi!” Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, pe picior de plecare de la Galatasaray: ”Situația lor e proastă!”

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, mijlocașii lui Galatasaray

Profimedia

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, pe picior de plecare de la Galatasaray

Marius Șumudică, ultima oară la Yeni Malatyaspor, anunță că cei doi mijlocași nu vor fi păstrați de Galatasaray. ”Șumi” a explicat motivele pentru care s-a ajuns la această decizie a conducerii ”Cim Bom”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proastă (n.r. situația lui Cicâldău și Moruțan). Moruțan un fotbalist foarte talentat, dar fără viteză și fără asta în Turcia nu poate să joace. Dacă n-ai viteză nu poți să joci mai ales că îl bagă în bangă. Acolo nu poate să joace, e izolat.

Ar trebui să-l bage în spatele vârfului, să-i dea libertate. În bandă, unde este foarte greu. Cicâldău este un jucător care nu iese din tipare. Un jucător care este constant, spre rău. Nu iese cu nimic în evidență. Eu din câte știu, vor să renunțe la amândoi”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Domenec Torrent, anunț clar după ce Olimpiu Moruțan a fost scos din lotul lui Galatasaray

Galatasaray a câștigat în mod dramatic meciul din deplasare cu Goztepe din etapa a 26-a, scor 3-2. Alex Cicâldău a jucat din minutul 61 pentru Galatasaray. Condusă cu 1-2 în ultimele trei minute regulamentare, Galatasaray a întors scorul prin veteranul Bafetimbi Gomis, care a înscris de două ori din penalty, în minutele 87 și 90+9.

La final, Domenec Torrent a vorbit și despre motivul pentru care Olimpiu Moruțan a fost scos din lot. Antrenorul grupării ”Cim Bom” a explicat că motivele tactice l-au determinat să ia această decizie. Nici vedeta Arda Turan nu a prins lotul pentru meci.

Reclamă

„Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcție de adversar. Urmărim și decidem în consecință„, a declarat Domenec Torrent, potrivit T24.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
Vezi toate știrile
Citește și