Închide meniul

”Vor să renunțe la amândoi!” Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, pe picior de plecare de la Galatasaray: ”Situația lor e proastă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 februarie 2022, 21:15

”Vor să renunțe la amândoi!” Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, pe picior de plecare de la Galatasaray: ”Situația lor e proastă!”

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, mijlocașii lui Galatasaray

Profimedia

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, pe picior de plecare de la Galatasaray

Marius Șumudică, ultima oară la Yeni Malatyaspor, anunță că cei doi mijlocași nu vor fi păstrați de Galatasaray. ”Șumi” a explicat motivele pentru care s-a ajuns la această decizie a conducerii ”Cim Bom”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proastă (n.r. situația lui Cicâldău și Moruțan). Moruțan un fotbalist foarte talentat, dar fără viteză și fără asta în Turcia nu poate să joace. Dacă n-ai viteză nu poți să joci mai ales că îl bagă în bangă. Acolo nu poate să joace, e izolat.

Ar trebui să-l bage în spatele vârfului, să-i dea libertate. În bandă, unde este foarte greu. Cicâldău este un jucător care nu iese din tipare. Un jucător care este constant, spre rău. Nu iese cu nimic în evidență. Eu din câte știu, vor să renunțe la amândoi”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Domenec Torrent, anunț clar după ce Olimpiu Moruțan a fost scos din lotul lui Galatasaray

Galatasaray a câștigat în mod dramatic meciul din deplasare cu Goztepe din etapa a 26-a, scor 3-2. Alex Cicâldău a jucat din minutul 61 pentru Galatasaray. Condusă cu 1-2 în ultimele trei minute regulamentare, Galatasaray a întors scorul prin veteranul Bafetimbi Gomis, care a înscris de două ori din penalty, în minutele 87 și 90+9.

La final, Domenec Torrent a vorbit și despre motivul pentru care Olimpiu Moruțan a fost scos din lot. Antrenorul grupării ”Cim Bom” a explicat că motivele tactice l-au determinat să ia această decizie. Nici vedeta Arda Turan nu a prins lotul pentru meci.

Reclamă

„Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcție de adversar. Urmărim și decidem în consecință„, a declarat Domenec Torrent, potrivit T24.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și