Închide meniul

Liverpool – Leeds 6-0! Scor de tenis reușit de “cormorani” pe Anfield! Trupa lui Jurgen Klopp și-a distrus adversara și s-a apropiat la 3 puncte de Manchester City, liderul din Premier League

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2022, 23:53

Reclamă
Liverpool – Leeds 6-0! Scor de tenis reușit de “cormorani” pe Anfield! Trupa lui Jurgen Klopp și-a distrus adversara și s-a apropiat la 3 puncte de Manchester City, liderul din Premier League

Liverpool, bucurie după gol

Profimedia

Liverpool n-a avut milă de Leeds. Trupa lui Jurgen Klopp a distrus formația pregătită de Marcelo Bielsa, în meciul restant din etapa a 19-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool – Leeds 6-0. Scor de tenis reușit de “cormorani” pe Anfield! Trupa lui Jurgen Klopp, de neoprit

“Cormoranii” au reușit un scor de tenis pe Anfield. Mohamed Salah a fost omul primei reprize, cu două goluri și un assist. Starul egiptean a transformat două penalty-uri, în minutele 15 și 35, și l-a servit excelent pe Joel Matip, în minutul 30.

Liverpool a înscris de 3 ori și în partea secundă, pe finalul partidei. Sadio Mane a bifat și el “dubla”, în minutele 80 și 90+1.

Tabela a fost închisă de uriașul din apărarea lui Klopp, Virgil van Dijk. Fundașul olandez a înscris în al treilea minut de prelungiri și a completat o seară de vis pentru Liverpool.

Liverpool s-a apropiat la 3 puncte de liderul Manchester City! Se încinge lupta la titlu în Premier League

În urma victoriei răsunătoare de pe Anfield, Liverpool s-a apropiat la numai 3 puncte de liderul Manchester City, cu 12 etape rămase până la finalul sezonului.

Reclamă

În runda următoare, “cormoranii” vor juca acasă cu West Ham, în timp ce City va merge pe terenul rivalei lui Liverpool, Everton.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și