Închide meniul
Video

Victor Piţurcă, ironie incredibilă la adresa lui Klaus Iohannis după ce a izbucnit războiul din Ucraina: „El e liniştit tot timpul! E normal să ne temem!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 februarie 2022, 20:37

Reclamă

Victor Pițurcă a fost selecționerul României

Victor Piţurcă, într-un antrenament / Profimedia

Victor Piţurcă, ironie incredibilă la adresa lui Klaus Iohannis

“Mircea Lucescu este antrenor la un club din Ucraina şi trebuie să îşi facă meseria. Probabil nici nu a mai putut pleca. Am văzut şi că a vrut să fie alături de jucătorii săi şi e normal. E tragic ce se întâmplă, e tragic în secolul în care suntem acum, dar asta este situaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei care conduc lumea de data asta nu o fac bine. Şi nu cred că sunt de vină numai ruşii, numai Putin. Trebuie să se facă o analiză, să se spună adevărul. Cred că nu numai Putin e de vină şi Rusia este de vină. Este normal să ne temem. Iohannis e liniștit tot timpul”, a declarat Victor Piţurcă.

Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu

Aflat la celebrarea a 35 de ani de când Steaua cucerea Supercupa Europei la Monte Carlo, Victor Pițurcă l-a criticat pe Edi Iordănescu, selecționerul României. De asemenea, fostul mare antrenor e resemnat în privința fotbalului românesc.

”Nu mai vin din spate nici fotbaliști, plus că atunci când apare o stea pleacă în afară. Lucrurile merg în jos. Sportul e undeva jos. Nu se dă importanță. Politicul a pătruns și în fotbal.

 Cui îi mai arde de echipa națională acum? E entuziasm, trebuie să fim alături de el. Nu mi-a plăcut a început această campanie. S-au scris multe lucruri. Îl are și pe tatăl său în spate. Sper să reușească”, a declarat Victor Pițurcă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și