Închide meniul

Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu: ”Nu mi-a plăcut cum a început!” + Fostul selecționer e resemnat: ”Nu mai vin din spate fotbaliști, lucrurile merg în jos!”

Reclamă

Publicat: 24 februarie 2022, 18:00

Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu: ”Nu mi-a plăcut cum a început!” + Fostul selecționer e resemnat: ”Nu mai vin din spate fotbaliști, lucrurile merg în jos!”

Victor Pițurcă a vorbit despre războiul din Ucraina

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Victor Pițurcă îl critică pe Edi Iordănescu

”Nu mai vin din spate nici fotbaliști, plus că atunci când apare o stea pleacă în afară. Lucrurile merg în jos. Sportul e undeva jos. Nu se dă importanță. Politicul a pătruns și în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Cui îi mai arde de echipa națională acum? E entuziasm, trebuie să fim alături de el. Nu mi-a plăcut a început această campanie. S-au scris multe lucruri. Îl are și pe tatăl său în spate. Sper să reușească”, a declarat Victor Pițurcă.

Edi Iordănescu a anunţat staff-ul complet de la naţională

Jerry Gane este noul antrenor secund de la echipa naţională a României. Selecționerul Edward Iordănescu a definitivat componența staff-ului tehnic, medical și de suport împreună cu care va pregăti tricolorii a anunţat frf.ro.

Staff-ul lui Edi Iordănescu! Jerry Gane, noul secund de la naţională

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și