Închide meniul

Reacția lui Ianis Hagi, după calificarea lui Rangers în optimile UEFA Europa League: „Acum ne vedeţi?”

Cosmin Cioboată Publicat: 25 februarie 2022, 10:30

Reclamă
Reacția lui Ianis Hagi, după calificarea lui Rangers în optimile UEFA Europa League: „Acum ne vedeţi?

Ianis Hagi este unul dintre starurile lui Rangers

Hepta

Rangers a trecut de Borussia Dortmund cu scorul de 6-4, la general, și s-a calificat în optimile de finală ale UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentat grav la genunchi în ianuarie, Ianis Hagi a urmărit de acasă meciul retur de aseară, de la Glasgow, în care colegii săi au obținut o remiză în fața formației germane, scor 2-2.

Reacția lui Ianis Hagi, după calificarea lui Rangers în optimile UEFA Europa League: „Acum ne vedeţi?”

După calificarea campioanei Scoției în faza următoare, Ianis Hagi a oferit o primă reacție în mediul online.

Mijlocașul român a postat un story pe contul de Instagram, cu rezultatul final al partidei de pe Ibrox. Alături de fotografie, Hagi Jr. a scris două mesaje: „Faimoasa Glasgow Rangers” şi „Acum ne vedeţi?”.

Reacția lui Ianis Hagi, după calificarea lui Rangers în optimile Europa League

Rangers îşi va afla astăzi adversara din optimi.

Reclamă

Gică Hagi, detalii despre Ianis Hagi. Ce se întâmplă în Scoția

Ianis Hagi a suferit o accidentare serioasă la ligamentele genunchiului, luna trecută, și va rata restul sezonului. Mijlocașul român s-a operat și ar urma să lipsească 6 luni de pe teren.

„Regele” a vorbit cu fiul său și asigură că mijlocașul de 23 de ani nu este cu moralul la pământ. Ianis este sub stricta supraveghere a medicilor de la Rangers și a început recuperarea. Gică Hagi a dezvăluit care este capitolul la care stă mai bine decât el Ianis.

(Reporter: Cum este cu moralul Ianis?) E bine, e conștient… ați văzut și mesajul lui pe care l-a trimis imediat. Dacă a scris asta sunt sigur că e focusat, e bine pus. E conștient că a avut un ghinion mare dar, cum a zis, o să învețe din toate și o să-l facă mai puternic.

Reclamă 4 / 0/3

Face parte din joc, acesta e riscul meseriei, și l-a asumat de când a fost tânăr. Din păcate s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui, foarte bun. Asta e, o să o ia… trebuie să stea 6 luni, cât are, doctorii știu de acolo și el. E bine moral, vrea să facă orice, își face un program cu cei de la Rangers, împreună, un program de reabilitare postoperatoriu care să-l facă să ajungă ca nou iarăși. E disponibil, e încrezător, e mult mai puternic decât mine ca și mod de a munci. Cred că la lucrul ăsta m-a depășit deja. El e 100% profesionist!

Cum a zis Steven Gerrard, câteodată teama lui e că stă prea mult pe teren. Așa a declarat, nu? Îi place și sperăm să revină cât mai repede, cum a fost înainte„, a declarat Gică Hagi.

 

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și