Închide meniul
Foto

Gică Hagi, anunț uriaș despre Ianis Hagi: „E mult mai puternic decât mine”. Cum se simte fiul „Regelui” și ce a început să facă alături de medicii lui Rangers

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 20:20

Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a operat și a început recuperarea la Rangers

Profimediaimages

  • Gică Hagi a vorbit despre starea în care se află Ianis Hagi
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

„Regele” a vorbit cu fiul său și asigură că mijlocașul de 23 de ani nu este cu moralul la pământ. Ianis este sub stricta supraveghere a medicilor de la Rangers și a început recuperarea. Gică Hagi a dezvăluit care este capitolul la care stă mai bine decât el Ianis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, detalii despre Ianis Hagi. Ce se întâmplă în Scoția

(Reporter: Cum este cu moralul Ianis?) E bine, e conștient… ați văzut și mesajul lui pe care l-a trimis imediat. Dacă a scris asta sunt sigur că e focusat, e bine pus. E conștient că a avut un ghinion mare dar, cum a zis, o să învețe din toate și o să-l facă mai puternic.

Face parte din joc, acesta e riscul meseriei, și l-a asumat de când a fost tânăr. Din păcate s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui, foarte bun. Asta e, o să o ia… trebuie să stea 6 luni, cât are, doctorii știu de acolo și el. E bine moral, vrea să facă orice, își face un program cu cei de la Rangers, împreună, un program de reabilitare postoperatoriu care să-l facă să ajungă ca nou iarăși. E disponibil, e încrezător, e mult mai puternic decât mine ca și mod de a munci. Cred că la lucrul ăsta m-a depășit deja. El e 100% profesionist!

Reclamă

Cum a zis Steven Gerrard, câteodată teama lui e că stă prea mult pe teren. Așa a declarat, nu? Îi place și sperăm să revină cât mai repede, cum a fost înainte„, a declarat Gică Hagi.

Citește și:

Managerul tehnic de la Farul anunță că antrenorul lui Rangers va trebui să aibă răbdare cu Ianis Hagi. Acesta va avea nevoie de timp pentru a reveni la cea mai bună formă.

Reclamă

Când va reveni trebuie să-i dai timp să revină, o lună, două, sau șase luni, să revină la forma care era. Era puternic, pe vârf, dar asta e. Face parte din joc, s-a întâmplat și are lângă el echipa, oameni care îl iubesc și țin la el. Fiecare încearcă să facă lucrurile așa cum trebuie ca să-și revină„, a mai spus Gică Hagi.

Ianis Hagi reușise două goluri și o pasă decisivă în această ediție din campionatul Scoției. Oficialii lui Rangers erau pregătiți să îi prelungească contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”