Închide meniul

Rusia a invadat Ucraina | Pele, mesaj copleșitor după ce Vladimir Putin a atacat Ucraina: ”Mă rog și îi cer lui Dumnezeu pace!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2022, 8:25

Reclamă
Rusia a invadat Ucraina | Pele, mesaj copleșitor după ce Vladimir Putin a atacat Ucraina: ”Mă rog și îi cer lui Dumnezeu pace!”

Pele, mesaj de pe patul de spital

Profimediaimages

Lumea fotbalului continuă să fie alături de poporul ucrainean, după ce Vladimir Putin a dat ordin armatei sale să atace Ucraina. Pele cere ca războiul să înceteze și să se instaureze pacea, într-un mesaj impresionant postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anii trec, dar puține lucruri s-au schimbat din copilăria mea. Tragediile pe care le-am trăit ar fi trebuit să ne învețe necesitatea păcii mondiale. Mă bazez pe Dumnezeu, dar inima mea este plină de tristețe din cauza veștii unui alt război.

Aș dori să-mi exprim solidaritatea cu poporul ucrainean. Mă rog și îi cer lui Dumnezeu pace, pentru ca libertatea și iubirea să triumfe”, a scris Pele pe rețelele de socializare.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Pelé (@pele)

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

„Fără război, vă rog!” Andrey Rublev, mesaj de solidaritate pentru Ucraina

Conflictul militar dintre Rusia și Ucraina are consecințe și asupra sportului. Tenismenul rus Andrey Rublev a transmis un mesaj anti-război, în direct la TV, chiar la finalul unei partide care i-a asigurat prezența într-o finală ATP.

Reclamă

Tenismanul rus Andrey Rublev, locul 7 mondial, s-a calificat în finala turneului ATP 500 de la Dubai după ce a trecut în semifinale de polonezul Hubert Hurkacz, locul 11 mondial, scor 3-6, 7-5, 7-6.

La finalul partidei, Rublev s-a arătat solidar cu Ucraina şi a scris pe camera de luat vederi de pe teren: „Fără război, vă rog”.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Între timp, atacurile s-au extins în mai multe zone din Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și