Închide meniul

„Dinamo nu știa cum să scape de el!” Mihai Stoica, fericit că a scăpat de atacantul care i-a provocat coșmaruri: „Ne-a creat probleme mari de tot!”

Publicat: 26 februarie 2022, 11:15

Reclamă
„Dinamo nu știa cum să scape de el! Mihai Stoica, fericit că a scăpat de atacantul care i-a provocat coșmaruri: „Ne-a creat probleme mari de tot!

MM, FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Daniel Popa a jucat la Dinamo înainte să ajungă la Chindia. Mihai Stoica e de părere că dinamoviștii au renunțat prea ușor la atacant. Managerul general al FCSB a rămas impresionat de calitățile lui Daniel Popa, deși nu este un golgheter pur-sânge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popa, nu numai că a dat golul ăla fenomenal din lovitură liberă, dar mereu ne-a creat probleme mari de tot. Eu tot timpul m-am gândit cum de un jucător ca Popa, care are un salariu destul de mic la Dinamo, să nu rămână… Pentru că Dinamo s-a dispensat de el, nu ştia cum să facă să scape de el. Adică, cam aşa s-a pus problema.

A crescut mult. Are cifre bun, în condiţiile în care Chindia e o echipă care nu marchează foarte des. Jucător bun. Când am jucat atunci, ei au jucat aproape tot meciul în 10, ne-a ţinut Popa doi fundaşi centrali, făcea probleme mari„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Daniel Popa, golazo în poarta lui Andrei Vlad!

Daniel Popa a marcat un gol fabulos în poarta celor de la FCSB, în urmă cu două etape. Fostul atacant de la Dinamo a trimis un șut bombă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, iar mingea s-a oprit direct în vinclu.

FCSB a reușit să întoarcă scorul și să câștige respectiva partidă cu 3-2.

Reclamă

Mihai Stoica, încântat și de Marco Dulca

Mihai Stoica l-a lăudat pe jucătorul celor de la Chindia, Marco Dulca. Managerul general al celor de la FCSB se miră cum de jucătorul de 22 de ani nu a reuşit să se impună la echipa lui Gică Hagi.

Dulca mi se pare unul dintre jucătorii cu cea mai mare creștere din ultima vreme. Până la urmă e născut în 1999, promite. Îmi plăcea de el încă de la echipa națională, m-am mirat că nu s-a impus deloc la Hagi. Eu chiar îl vedeam fotbalist”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV Vezi toate știrile
Citește și