Închide meniul

„M-am mirat că nu s-a impus la Hagi!” Mihai Stoica, încântat de un fotbalist din Liga 1: „Îmi plăcea încă de atunci! E unul dintre jucătorii cu cea mai mare creştere!”

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2022, 23:29

Reclamă
„M-am mirat că nu s-a impus la Hagi! Mihai Stoica, încântat de un fotbalist din Liga 1: „Îmi plăcea încă de atunci! E unul dintre jucătorii cu cea mai mare creştere!

Mihai Stoica este manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica laudă progresul din ultima vreme pe care l-a făcut Marco Dulca. De la Chindia, Mihai Stoica i la propus lui Gigi Becali pe Paul Iacob. Marco Dulca este cotat la 700 de mii de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, impresionat de Marco Dulca după Universitatea Craiova – Chindia 1-0

Dulca mi se pare unul dintre jucătorii cu cea mai mare creștere din ultima vreme. Până la urmă e născut în 1999, promite. Îmi plăcea de el încă de la echipa națională, m-am mirat că nu s-a impus deloc la Hagi. Eu chiar îl vedeam fotbalist.

Nu o văd bine pe Chindia. O văd echipă de baraj anul acesta. E bine organizată pe fază defensivă, dar nu poate să dea gol. Are o mare problemă prin a ajunge la poartă. Acolo sunt! Craiova cealaltă (n.r. FCU) am senzația că ajunge mai ușor la poartă, au jucători care pot marca. La Chindia nu văd cine poate marca„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

La rândul său, şi Marco Dulca se teme pentru retrogradare, după ce Chindia a pierdut la Craiova.

„Eu spun că la începutul play-out-ului vom arăta ca anul trecut. Obiectiv? 6 puncte. Ce oboseală? Avem 22-23 de ani, nu poți să zici de oboseală. Eu anul trecut nu am avut vacanță deloc, am fost la euro, la Tokyo, campionat. Trebuie să tragem de noi, să arătăm ca anul trecut, ca niște fotbaliști adevărați. Suntem în nisipurile mișcătoare, Dinamo are echipă bună, experimentată, chiar dacă e e acolo, asta nu arată valoarea lui Dinamo și clar că suntem și noi în pericol”, a spus şi Marco Dulca, jucătorul care l-a impresionat pe Mihai Stoica.

Reclamă
Reclamă

Paul Iacob, un alt favorit al oficialilor FCSB de la Chindia

Gigi Becali a dezvăluit că nu l-a urmărit pe jucătorul Chindiei, dar că Mihai Stoica a pus ochii pe el. Managerul general al roș-albaștrilor l-a convins pe Becali să îl oferteze încă de acum pe jucătorul care va deveni liber de contract la vară.

Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, spunea, acum două săptămâni, Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și