Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1 | Faza care l-a scos din minți pe Iuliu Mureșan. „Am fost păgubiți! Am pierdut două puncte”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2022, 9:28

Rapid – Dinamo 1-1 | Faza care l-a scos din minți pe Iuliu Mureșan. „Am fost păgubiți! Am pierdut două puncte

Iuliu Mureşan a anunţat că nu a plecat de la Dinamo

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Directorul executiv al „câinilor” crede că Dinamo merita să primească la un contact între Horațiu Moldovan și Răzvan Patriche, pe o ieșire a portarului rapidist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo 1-1 | Faza care l-a scos din minți pe Iuliu Mureșan

”De câteva etape, echipa are atitudine, joacă mult mai bine. Azi am pierdut două puncte, am fi meritat cele două puncte, nu Rapidul. Am fost păgubiţi şi la propriu, şi la figurat.

Eu zic că am avut penalty la faza cu Patriche, Moldovan nu a avut nicio treabă cu mingea. Dar asta e! Când va veni VAR-ul se vor corecta asemenea faze. Atitudinea echipei a fost bună, jocul a fost bun, am avut şi perioade în care Rapid a dominat”, a spus Iuliu Mureșan, după Rapid – Dinamo 1-1.

Pentru Dinamo a fost al treilea meci la rând în Liga 1 fără înfrângere, performanță cu care „câinii” nu s-au mai întâlnit în acest sezon sezon.

De cealaltă parte, Rapid, fără victorie în fața lui Dinamo din 2008, echipa lui Mihai Iosif nu mai are șanse matematice la play-off.

Reclamă

Rapid – Dinamo 1-1

Dinamo a fost cea care a lovit prima în derby, în minutul 20. Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

Rapid a egalat după doar trei minute.Jakub Vojtus a înscris cu o reluare din fața porții, după o centrare a lui Rareș Ilie.

În startul reprizei a doua, derby-ul a fost întrerupt după ce fanii celor de la Rapid au aruncat în teren cu torțe și petarde. Arena Națională a fost cuprinsă de fum. Răzvan Patriche, fundașul lui Dinamo, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima mare ocazie a meciului le-a aparținut dinamoviștilor. În minutul 88, Jonathan Rodriguez a șutat de la marginea careului, aproape lângă bara laterală, dar Horațiu Moldovan a intervenit ca prin minune.

S-a terminat 1-1, iar Rapid a căzut pe locul 9, cu 37 de puncte, fără victorie din luna decembrie. Dinamo este pe poziția a 14-a, care merge la baraj, cu 17 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și