Închide meniul

Rapid – Dinamo 1-1. Remiză spectaculoasă pe Arena Națională! Echipa lui Mihai Iosif nu mai are șanse matematice la play-off. Al treilea meci fără înfrângere pentru „câini”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2022, 22:15

Rapid – Dinamo 1-1. Remiză spectaculoasă pe Arena Națională! Echipa lui Mihai Iosif nu mai are șanse matematice la play-off. Al treilea meci fără înfrângere pentru „câini

Rapid - Dinamo 1-1

Hepta

Rapid n-a bătut-o pe Dinamo și a rămas fără victorie în Liga 1 în fața rivalei din 2008. După remiza de pe Arena Națională, echipa lui Mihai Iosif nu mai are șanse matematice la play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost cea care a lovit prima în derby, în minutul 20. Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

Rapid a egalat după doar trei minute.Jakub Vojtus a înscris cu o reluare din fața porții, după o centrare a lui Rareș Ilie.

În startul reprizei a doua, derby-ul a fost întrerupt după ce fanii celor de la Rapid au aruncat în teren cu torțe și petarde. Arena Națională a fost cuprinsă de fum. Răzvan Patriche, fundașul lui Dinamo, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ultima mare ocazie a meciului le-a aparținut dinamoviștilor. În minutul 88, Jonathan Rodriguez a șutat de la marginea careului, aproape lângă bara laterală, dar Horațiu Moldovan a intervenit ca prin minune.

Reclamă

S-a terminat 1-1, iar Rapid a căzut pe locul 9, cu 37 de puncte, fără victorie din luna decembrie. Dinamo este pe poziția a 14-a, care merge la baraj, cu 17 puncte.

Rapid – Dinamo 1-1

Final de meci! Rapid – Dinamo s-a terminat 1-1.

Min 88: Ocazie uriașă pentru Dinamo! Jonathan Rodriguez a șutat de la marginea careului, aproape lângă bara laterală, dar Horațiu Moldovan a intervenit ca prin minune.

Reclamă 4 / 0/3

Min 50: Derby-ul este întrerupt! Fanii celor de la Rapid au aruncat în teren cu torțe și petarde. Arena Națională a fost cuprinsă de fum. Răzvan Patriche, fundașul lui Dinamo, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa: AS.ro

Min 45: Pauză! Scorul este 1-1

Min 23: GOOOL Rapid! Jakub Vojtus a înscris cu o reluare din fața porții, după o centrare a lui Rareș Ilie.

Min 20: GOOOL Dinamo! Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

Min 14: Vojtus a avut o șansă uriașă de a marca. A fost scăpat din marcaj, a intrat în careu, dar șutul său nu a fost cadrat și mingea s-a dus în tribună.

Min 1: A început meciul. Suporterii celor două formații au creat o atmosferă de vis pe Arena Natională.

Rapid: H. Moldovan – Belu Iordache, Dandea, D. Grigore, J. Morais – Cr. Săpunaru – Sefer, Kait, Al. Ioniță II, R. Ilie – Vojtus
Rezerve: Drăghia – Carnat, Goge, R. Moise, Stahl, Pănoiu, Acuna, Ad. Bălan, Marzouk
Antrenor: Mihai Iosif

Reclamă

Dinamo: Cristiano – Buleică, Patriche, I. Jovanovic, A. Radu – Al. Răuță, Pierret – Bordușanu, C. Matei, Torje – Ivanovski
Rezerve: Fara – De Moura, Ehmann, St. Filip, J. Rodriguez, Carp, Grădinaru, V. Morar, A. Bani
Antrenor: Flavius Stoican

Știrea inițială

LIVE TEXT Rapid – Dinamo | Mihai Iosif se teme de Dinamo

Rapid – Dinamo e o partidă cu o încărcătură imensă pentru cele două rivale. Mihai Iosif este amenințat cu demiterea, după ce giuleștenii au ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. De cealalată parte, deși se află într-o situație critică, Dinamo vine după egalul de la UTA, scor 0-0, și victoria clară cu Gaz Metan Mediaș, scor 4-0.

Deși trece prin cea mai grea perioadă din istorie, Dinamo a băgat spaima în Mihai Iosif după ultimele două rezultate obținute.

Dinamo, probabil, acum e în cea mai bună formă, dar vom da totul pe teren pentru o victorie. Vom juca şi cu un om în plus, cu primul nostru om, suporterii Rapidului. Dinamo s-a întărit, şi-a făcut un lot mai valoros şi numeric, clar sunt în cea mai bună formă. E un meci special că jucăm cu Dinamo. Iosif nu a murit, Rapid nu a murit, jucăm cu Dinamo, un derby de tradiţie a fotbalului românesc.

Ne dorim să câştigăm toate meciurile, dar nu reuşim mereu. Ştim că suporterii sunt senzaţionali, cele mai frumoase două galerii din România şi sper ca şi cei din teren să se ridice la aşteptările dorite. Eu nu mă războiesc cu nimeni, am drumul meu, mă gândesc la meciul de mâine şi la fani să facă un spectacol extraordinar.

Eu mă bucur că sunt pe scaunul de antrenor la Rapid şi savurez fiecare moment. Băieţii trebuie să joace pentru Rapid şi pentru ei, pentru mine joacă familia mea”, a declarat Mihai Iosif.

Rapid – Dinamo, ora 20.30, LIVE TEXT | Flavius Stoican, strigăt de luptă înainte de derby-ul Rapid – Dinamo

Dinamo vrea să își ia revanșa cu Rapid. După ce au fost egalați în prelungiri în partida tur, ”câinii” vor să își învingă rivala.

Înaintea meciului, Flavius Stoican i-a avertizat pe rivalii giuleșteni.

„Filip m-a bucurat că a dus 90 de minute. Am vrut să îl las la 45, dar dorința lui a fost să continue ceea ce mă bucură, că își dorește. Eu sper să fie un spectacol. Sigur, ei pleacă cu prima șansă, dar ținând cont de atmosfera care va fi în tribune cred eu că suporterii o să influențeze starea de spirit și de aceea vă spun cu siguranță că va fi un spectacol și nu cred că va fi un meci închis.

Ne dorim să facem o partidă mare, mai ales că tot timpul pe Arena Națională când am jucat cu Rapid am avut galeria în spate și ne-a împins în momentele delicate spre rezultate bune. Să știți că suntem concentrați. Încă de după partida cu Mediaș am avut discuția asta că ne așteaptă o partidă destul de grea, dar nu trebuie să plecăm dinainte învinși, chiar dacă ei sunt pe un loc confortabil, trebuie să ne jucăm șansa noastră”, a spus Flavius Stoican.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și