Închide meniul

„S-au întâlnit tusea și cu junghiul!” Cornel Dinu, dezlănțuit după Rapid – Dinamo 1-1. Jucătorul care l-a scos din sărite. „Ar trebui să dea bani ca să joace! A fost jalnic!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2022, 11:14

Reclamă
„S-au întâlnit tusea și cu junghiul! Cornel Dinu, dezlănțuit după Rapid – Dinamo 1-1. Jucătorul care l-a scos din sărite. „Ar trebui să dea bani ca să joace! A fost jalnic!

Cornel Dinu, verdict despre posibila venire a lui Mircea Lucescu la echipa națională

Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu a ținut să sublinieze că a fost o diferență uriașă de valoare dintre derby-urile Rapid – Dinamo de pe vremuri și meciul disputat sâmbătă seară pe Arena Națională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo 1-1 | Cornel Dinu, dezlănțuit

Față de ce calități aveau pe timpuri jucătorii acestor două nume mari ale fotbalului românesc, acum s-au întâlnit tusea și cu junghiul. Semnul de întrebare este mai mult pentru Rapid, care este la al nouălea joc fără victorie. De partea cealaltă, meritat, al treilea rezultat pozitiv pentru Dinamo”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Pentru Dinamo a fost al treilea meci la rând în Liga 1 fără înfrângere, performanță cu care „câinii” nu s-au mai întâlnit în acest sezon sezon.

De cealaltă parte, Rapid, fără victorie în fața lui Dinamo din 2008, echipa lui Mihai Iosif nu mai are șanse matematice la play-off.

Rapid – Dinamo 1-1 | Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gabi Torje

Dinu nu a avut milă de vedeta lui Dinamo. Gosta glorie a echipei din Ștefan cel Mare crede că Torje ar trebui să o despăgubească pe Dinamo din cauza randamentului său sub așteptări.

Reclamă
Reclamă

„Dezamăgirea mare a fost Gabi Torje, care reconfirmă că declarațiile, neacoperite de jocul său, ar trebui să le facă undeva singur, în baie, în beci, decât în auzul opiniei publice.

Randamentul său a fost jalnic. Pentru discrepanța dintre cartea de vizită și randament probabil că este plătit cu peste 5.000 de euro pe lună, salariu mic, nu? Pentru un fotbalist cu pretenții, dar uriaș pentru cei mai mulți dintre noi.

Eu cred că, în momentul actual, Torje ar trebui să dea bani ca să joace la Dinamo în raport cu ce a dovedit până acum, două, trei realizări, cu copii de la Mediaș, cu UTA și cu Rapid în tur, mult prea puțin față de ce se așteaptă și se dorește de la el. Asta nu justifică, și mai sunt câțiva colegi de suferință, aducerea la Dinamo”, a încheiat Cornel Dinu.

Reclamă

Rapid – Dinamo 1-1

Dinamo a fost cea care a lovit prima în derby, în minutul 20. Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

Rapid a egalat după doar trei minute.Jakub Vojtus a înscris cu o reluare din fața porții, după o centrare a lui Rareș Ilie.

În startul reprizei a doua, derby-ul a fost întrerupt după ce fanii celor de la Rapid au aruncat în teren cu torțe și petarde. Arena Națională a fost cuprinsă de fum. Răzvan Patriche, fundașul lui Dinamo, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ultima mare ocazie a meciului le-a aparținut dinamoviștilor. În minutul 88, Jonathan Rodriguez a șutat de la marginea careului, aproape lângă bara laterală, dar Horațiu Moldovan a intervenit ca prin minune.

S-a terminat 1-1, iar Rapid a căzut pe locul 9, cu 37 de puncte, fără victorie din luna decembrie. Dinamo este pe poziția a 14-a, care merge la baraj, cu 17 puncte.

 

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și