Închide meniul

Cristina Neagu a revenit la echipa națională, după un an de pauză! Veste uriașă de la reunirea tricolorelor

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2022, 18:36

Reclamă
Cristina Neagu a revenit la echipa națională, după un an de pauză! Veste uriașă de la reunirea tricolorelor

Cristina Neagu a revenit la naționala României

Mediafax Foto / Sorin Pana via Hepta

Cristina Neagu şi-a anunţat revenirea la lot printr-o fotografie îmbrăcată în tricoul reprezentativei, iar mesajul alăturat este format din trei steaguri tricolore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu, din nou în tricoul naționalei României

Căpitanul naţionalei a anunţat oficial, în aprilie 2021, după calificarea României la Campionatul Mondial de anul trecut, că va lua o pauză în continuare şi că nu este o decizie definitivă.

La începutul acestei luni, Neagu a fost convocată de antrenorul Adrian Vasile, cu care lucrează şi la CSM Bucureşti, iar handbalista a decis să revină în lotul reprezentativei.

Reclamă
Reclamă 4

Din lotul convocat iniţial pentru reunirea de duminică nu va face parte însă şi centrul Cristina Laslo (Minaur Baia Mare), care a suferit o entorsă şi este indisponibilă circa trei săptămâni, anunță news.ro.

Meciurile cu Danemarca, din preliminariile CE2022, vor avea loc în 2 şi 5 martie.

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din Liga Campionilor

CSM București a remizat cu Team Esbjerg, scor 29-29, în ultimul meci din faza grupelor Ligii Campionilor. Campioana României la handbal feminin a fost egalată la ultima fază, dintr-o lovitură de la 7 metri. Conduse cu 16-15 la pauză, „tigroaicele” au scăpat printre degete victoria și au încheiat grupa A pe locul 5.

Reclamă

Cristina Neagu a trecut pe primul loc în topul marcatoarelor celei mai importante competiții din Europa.

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare a sezonului în Liga Campionilor, iar cu un total de 94 reuşite a depăşit-o pe Roberts (IK Savehof, 85 goluri).

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și