Închide meniul

”Nu ne este teamă de retrogradare!” Flavius Stoican a prins curaj după ce Dinamo a ajuns la 3 meciuri fără eșec: ”Ne dorim să scăpăm de baraj!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 19:08

Reclamă
”Nu ne este teamă de retrogradare!” Flavius Stoican a prins curaj după ce Dinamo a ajuns la 3 meciuri fără eșec: ”Ne dorim să scăpăm de baraj!”

Flavius Stoican a prins curaj după ce Dinamo a ajuns la 3 meciuri fără eșec

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Flavius Stoican a prins curaj după ce Dinamo a ajuns la 3 meciuri fără eșec

Dinamo ocupă locul 14 în Liga 1 și mai are două meciuri de foc în sezonul regulat, cu Sepsi și CFR Cluj. Flavius Stoican are ambiții mari după ce echipa sa a ajuns la trei meciuri fără eșec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Atmosfera este din ce în ce mai bună, vreau să mergem pe linia aceasta, dar mai avem mult de muncă. Şi mă refer în primul rând la realizările individuale din timpul partidei. Dar, într-adevăr, este o linişte mentală mai bună, dar nu în totalitate. 

Teamă de retrogradare nu ne este, dar suntem atenţi. Avem nevoie de atenţie. Încercăm să urcăm, asta ne dorim, şi dacă putem să ajungem să scăpăm de baraj. Acesta este gândul nostru. Dacă nu ne stabilim un obiectiv îndrăzneţ înseamnă că ne mulţumim cu puţin, noi vom încerca, vom vedea ce va fi”, a declarat Flavius Stoican, în cadrul unei conferințe de presă.

”Și acum plângem după punctele pierdute cu el!” Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic: ”Nu se mai putea!”

Iuliu Mureșan a trimis noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic, antrenorul dat afară și înlocuit cu Flavius Stoican.

”Câinii” se află pe loc de baraj, iar administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare a avut un mesaj acid despre ”Puriu”.

Reclamă

„Ca să fiu sincer, și acum plângem după punctele pierdute cu Mircea Rednic. Și am pierdut o gramadă…Nu am luat decizii de la început pentru că am zis că nu e bine să producem vreun scandal intern. Dar totuși trebuia intervenit, deoarece nu se mai putea.

Și eu am vrut să plec de la Dinamo. După demiterea lui Mircea trebuia făcut un șoc total. Eu am vrut să plec pentru că eram dezamăgit de niște jucători. Noi am făcut eforturi considerabile ca să ținem echipa pe linia de plutire, dar unii jucători nu ofereau nimic față de ceea ce ne așteptam de la ei. Ce voiați să fac?

Am gândit că, poate dacă plec și eu de la Dinamo, atunci se va produce cu adevărat un șoc total. Însă am fost convins să rămân, iar acum nu îmi pare rău. Lucrurile au început să se miște și eu cred că noi vom urca în clasament și peste locurile de baraj. Am mare încredere în lotul actual”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și