Închide meniul

”Și acum plângem după punctele pierdute cu el!” Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic: ”Nu se mai putea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 17:34

”Și acum plângem după punctele pierdute cu el!” Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic: ”Nu se mai putea!”

Continuă scandalul între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

Facebook Dinamo Bucureşti

Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic

„Ca să fiu sincer, și acum plângem după punctele pierdute cu Mircea Rednic. Și am pierdut o gramadă…Nu am luat decizii de la început pentru că am zis că nu e bine să producem vreun scandal intern. Dar totuși trebuia intervenit, deoarece nu se mai putea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și eu am vrut să plec de la Dinamo. După demiterea lui Mircea trebuia făcut un șoc total. Eu am vrut să plec pentru că eram dezamăgit de niște jucători. Noi am făcut eforturi considerabile ca să ținem echipa pe linia de plutire, dar unii jucători nu ofereau nimic față de ceea ce ne așteptam de la ei. Ce voiați să fac?

Am gândit că, poate dacă plec și eu de la Dinamo, atunci se va produce cu adevărat un șoc total. Însă am fost convins să rămân, iar acum nu îmi pare rău. Lucrurile au început să se miște și eu cred că noi vom urca în clasament și peste locurile de baraj. Am mare încredere în lotul actual”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit prosport.ro.

Veste uriașă pentru Dinamo: „Suntem cu banii la zi!”

Situația de la Dinamo pare să se îmbunătățească. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului din „Ştefan cel Mare”, a dezvăluit că au fost achitate toate datoriile către jucători.

Mureșan a asigurat că au fost achitate inclusiv primele de după meciurile cu UTA Arad și Gaz Metan Mediaș, iar documentele au fost semnate chiar de el.

Reclamă

„Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine.

Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților. Tot ce s-a promis, s-a achitat, atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștrii au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin, cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și