Închide meniul

„Condiția” pe care Lionel Messi le-a impus-o șeicilor ca să rămână la PSG. Anunțul făcut de spanioli

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2022, 18:32

Reclamă
„Condiția pe care Lionel Messi le-a impus-o șeicilor ca să rămână la PSG. Anunțul făcut de spanioli

Lionel Messi, PSG

Profimedia

Lionel Messi a părăsit-o vara trecută pe Barcelona după 21 de ani petrecuți la cadrul clubului catalan, unde a crescut de la vârsta de 13 de ani. Primele luni la PSG nu au fost deloc ușoare pentru starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi vrea să rămână la PSG

Pe Messi, cel mai mult în supără presa din Franța. Publicații uriașe precum L’Equipe sau RMC Sport îl pun la zid pe argentinian după fiecare evoluție mai ștearsă. Spaniolii de la mundodeportivo.com notează că Messi chiar s-a plâns șefilor lui PSG că presa e prea dură cu el.

Cu toate că s-a adaptat mai greu la Paris, Messi a început să intre tot mai mult în angrenajul lui PSG. Argentinianul are mulți prieteni in vestiar, precum Neymar, Di Maria, Paredes ori Verratti, și se înțelege din ce în ce mai bine și cu Kylian Mbappe.

Tocmai datorită faptului că situația s-a îmbunătățit, Lionel Messi ar fi decis să-și ducă la bun sfârșit contractul cu PSG, scadent în vara lui 2023, scrie sursa citată anterior. Tot mai multe voci spuneau că argentinianul era gata să se întoarcă la Barcelona la vară, dar se pare că vedeta de 34 de ani s-a răzgândit.

În Ligue 1, Messi are doar două goluri, dar se laduă cu 11 assist-uri. Mult mai mult a înscris argentinianul în Champions League, unde are cinci reușite.

Reclamă
Reclamă

Lionel Messi visează la trofeul UEFA Champions League în tricoul lui PSG

După jumătate de an petrecut la echipa din Paris, atacantul argentinian a oferit un interviu în care a discutat pe larg despre cum s-a integrat la noua echipă și cum se înțelege cu celelalte vedete din lotul lui Mauricio Pochettino.

Lionel Messi a fost întrebat și despre șansele ca PSG să câștige, în sfârșit, mult visatul trofeu UEFA Champions League.

“PSG este un club care s-a dezvoltat în ultimii 10-11 ani, există multă ambiție și dorință de creștere, are și puterea pentru a face acest lucru. În prezent este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, nu mai sunt multe lucruri care lipsesc aici.

Reclamă

Este dificil să câștigi UEFA Champions League pentru că este o competiție în care joacă cei mai buni, iar fiecare detaliu sau orice greșeală te poate scoate din competiție. Acolo lupți împotriva unor echipe importante. 

Cred că avem o echipă cu care ne putem lupta pentru a câștiga trofeul. Ne dorim să obținem acest lucru, dar trebuie să fim calmi. În Champions League nu câștigă întotdeauna cea mai bună echipă și trebuie să fim atenți la detalii și să formăm o echipă bună. Noi suntem pe acest drum, căutăm să formăm o echipă și mai puternică.”, a declarat Lionel Messi, pentru site-ul oficial al lui PSG.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și