Închide meniul

PSG – Real Madrid 1-0. Messi a primit cea mai mică notă din echipa lui PSG, din partea L’Equipe! Jurnaliştii francezi n-au avut milă de starul argentinian. Ce notă a luat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2022, 21:28

PSG – Real Madrid 1-0. Messi a primit cea mai mică notă din echipa lui PSG, din partea LEquipe! Jurnaliştii francezi n-au avut milă de starul argentinian. Ce notă a luat

PSG - Real Madrid 1-0. Messi a luat cea mai mică notă din echipa lui PSG, din partea L'Equipe

Profimedia

Lionel Messi n-a strălucit pe Parc des Princes, în „meciul vedetă” de aseară, dintre PSG şi Real Madrid. Formaţia pariziană a câștigat cu 1-0, grație golului marcat de Kylian Mbappe în minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Real Madrid 1-0. Lionel Messi a primit cea mai mică notă din echipa lui PSG, din partea L’Equipe

Messi nu și-a creat ocazii mari la poarta lui Courtois și chiar a ratat un penalty, în minutul 62. Argentinianul a șutat slab, iar goalkeeper-ul Realului i-a ghicit intenția și a intervenit salvator.

Celebra publicație L’Equipe nu l-a menajat deloc pe fostul căpitan al Barcelonei. Jurnaliştii francezi i-au acordat nota 3, în urma prestaţiei de pe Parc des Princes. Astfel, Messi a primit cea mai mică notă dintre jucătorii lui Mauricio Pochettino.

În schimb, Mbappe s-a aflat la polul opus. Starul francez a primit nota 8, după ce a devenit eroul meciului, în prelungiri.

Reclamă

Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi

Xavi își laudă în continuare preferatul, chiar dacă prestațiile lui Lionel Messi la PSG au dezamăgit după transfer. Antrenorul catalanilor este ferm convins că argentinianul este cel mai bun jucător de fotbal din lume.

”Dacă oamenii rămân doar cu ideea că a ratat penalty, normal că apar critici. Îi doresc tot ce e mai bun. Pentru mine, el este cel mai bun fotbalist din lume!

Nu sunt aici să discut despre Real Madrid. Vom vorbi când Barcelona va juca împotriva lor sau a celor de la PSG”, a transmis Xavi, la conferința de presă a meciului cu Napoli, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe și-a luat gândul de la Real Madrid! Liverpool a intrat pe fir pentru transferul starului lui PSG

În ultima vreme s-a vorbit intens despre un posibil transfer al lui Mbappe chiar la Real. Președintele Florentino Perez visează să-l aducă pe tânărul campion mondial pe Santiago Bernabeu, dar misiunea nu se anunță deloc ușoară.

Astăzi, jurnaliștii spanioli au lansat o informație care a făcut rapid înconjurul presei internaționale. Potrivit Sport.es, Mbappe ar fi tentat de un transfer în Anglia, la Liverpool.

Conform sursei citate, starul lui PSG nu privește cu ochi buni situația actuală de la Real Madrid. Trupa lui Carlo Ancelotti a trimis un singur șut pe poartă în duelul de aseară și nu traversează cea mai bună formă.

Mbappe își dorește să facă performanță la cel mai înalt nivel, motiv pentru care vrea să fie sigur că, echipa la care va juca din sezonul următor, se va lupta an de an la prestigiosul trofeu Champions League.

Jurgen Klopp ar putea fi decisiv pentru viitorul lui Mbappe

Jurnaliștii iberici anunță că, în acest moment, Mbappe nu se gândește la o mutare la Real Madrid, echipă despre care consideră că are nevoie de o reîmprospătare masivă la nivelul lotului. Nici varianta prelungirii înţelegerii cu PSG nu a căzut complet de pe masa negocierilor. Miliardarii de la cârma clubului parizian pregătesc o ofertă astronomică, greu de refuzat pentru orice fotbalist.

Dar Mbappe nu urmărește numai partea financiară, iar pe asta se bazează și conducătorii lui Liverpool, care încearcă să-l ademenească pe Anfield, la vară. Jurgen Klopp este un mare admirator al lui Mbappe, iar acest lucru ar putea cântări enorm în decizia finală a atacantului francez.

160 de milioane de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și