Închide meniul

Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova, iar la final a anunțat cu lacrimi în ochi: „A fost o victorie pentru țara mea! Toți banii vor merge la armată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2022, 8:48

Reclamă
Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova, iar la final a anunțat cu lacrimi în ochi: „A fost o victorie pentru țara mea! Toți banii vor merge la armată

Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova

Profimedia

Elina Svitolina a declarat, la finalul partidei cu Anastasia Potapova, că toți banii pe care îi va câștiga din tenis în perioada imediat următoare îi va dona armatei din Ucraina, care luptă din greu să țină piept invaziei rusești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă bucur că am revenit pe acest teren, am amintiri plăcute, am câștigat turneul acum 2 ani. Anul trecut fanii nu au fost acceptați, dar anul acesta le mulțumesc celor care au venit să urmărească meciurile. E o atmosferă specială.

Azi a fost un meci special pentru mine. Nu sunt într-o dispoziție foarte bună, dar mă bucur că sunt aici în fața voastră și că pot juca tenis. Am fost concentrată încă de la început. Am vrut să fiu pregătită pentru orice, m-am mișcat bine, am servit bine. Am fost concentrată și am jucat pentru țara mea. A fost o victorie pentru țara mea.

Toți banii pe care îi voi câștiga aici vor merge la armata ucraineană. Vă mulțumesc pentru susținere!”, a spus Elina Svitolina, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Elina Svitolina, mesaj tulburător după ce Rusia a atacat Ucraina

Jucătoarea de tenis Elina Svitolina (27 de ani) a anunțat că își va dona toți banii câștigați din turnee în perioada următoare pentru a susține armata ucraineană în războiul cu trupele lui Vladimir Putin.

Reclamă

„Oamenii mei, în fiecare zi mă tem pentru voi. Sunt devastată, ochii mei nu se vor opri din plâns, inima nu se va opri din sângerare. Dar sunt atât de mândră. Mă uit la oamenii noștri, mamele noastre, tații noștri, frații noștri, surorile noastre, copiii noștri, ei sunt atât de curajoși și puternici, luptă pentru a ne proteja. Sunt eroi.

Voi dona banii câștigați de mine în următoarele turnee pentru a sprijini armata și forțele noastre umanitare, pentru a le ajuta să te protejeze pe Tine, țara noastră”, a anunțat Elina Svitolina.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și