Închide meniul

Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova, iar la final a anunțat cu lacrimi în ochi: „A fost o victorie pentru țara mea! Toți banii vor merge la armată”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2022, 8:48

Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova, iar la final a anunțat cu lacrimi în ochi: „A fost o victorie pentru țara mea! Toți banii vor merge la armată

Elina Svitolina a spulberat-o pe Anastasia Potapova

Profimedia

Elina Svitolina a declarat, la finalul partidei cu Anastasia Potapova, că toți banii pe care îi va câștiga din tenis în perioada imediat următoare îi va dona armatei din Ucraina, care luptă din greu să țină piept invaziei rusești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă bucur că am revenit pe acest teren, am amintiri plăcute, am câștigat turneul acum 2 ani. Anul trecut fanii nu au fost acceptați, dar anul acesta le mulțumesc celor care au venit să urmărească meciurile. E o atmosferă specială.

Azi a fost un meci special pentru mine. Nu sunt într-o dispoziție foarte bună, dar mă bucur că sunt aici în fața voastră și că pot juca tenis. Am fost concentrată încă de la început. Am vrut să fiu pregătită pentru orice, m-am mișcat bine, am servit bine. Am fost concentrată și am jucat pentru țara mea. A fost o victorie pentru țara mea.

Toți banii pe care îi voi câștiga aici vor merge la armata ucraineană. Vă mulțumesc pentru susținere!”, a spus Elina Svitolina, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Elina Svitolina, mesaj tulburător după ce Rusia a atacat Ucraina

Jucătoarea de tenis Elina Svitolina (27 de ani) a anunțat că își va dona toți banii câștigați din turnee în perioada următoare pentru a susține armata ucraineană în războiul cu trupele lui Vladimir Putin.

Reclamă

„Oamenii mei, în fiecare zi mă tem pentru voi. Sunt devastată, ochii mei nu se vor opri din plâns, inima nu se va opri din sângerare. Dar sunt atât de mândră. Mă uit la oamenii noștri, mamele noastre, tații noștri, frații noștri, surorile noastre, copiii noștri, ei sunt atât de curajoși și puternici, luptă pentru a ne proteja. Sunt eroi.

Voi dona banii câștigați de mine în următoarele turnee pentru a sprijini armata și forțele noastre umanitare, pentru a le ajuta să te protejeze pe Tine, țara noastră”, a anunțat Elina Svitolina.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și