Închide meniul

Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. „Va fi prezentat azi”. Mesajul galeriei pentru „Briliant”

Dan Roșu Publicat: 2 martie 2022, 11:59

Reclamă
Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. „Va fi prezentat azi. Mesajul galeriei pentru „Briliant

Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului

Hepta

„Să nu ne mai ascundem, Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. Va fi prezentat azi. Nu se ia în calcul varianta Pancu sau Şumudică. Noi susţinem Rapid, Mutu trebuie să fie profesionist. Trebuie să faci performanţă, mai ales că nu faci parte din familia Rapidului”, a spus Corsicanu, la PRO X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu e noul antrenor al Rapidului

Şeful galeriei Rapidului a anunţat că fanii nu au nimic personal cu Mihai Iosif, dar şi că nu şi-au asumat decizia luată de Daniel Niculae şi Victor Angelescu de a-l numi pe Mutu antrenor principal.

„E o chestie logică, e normal ca după o perioadă atât de lungă fără victorie, e normal ca fanii să aibă pretenţii. Nu are nimeni nimic cu Mihai Iosif, nimeni nu l-a acuzat că nu e rapidist. Când echipa nu merge, antrenorul pleacă, nu pot pleca toţi jucătorii. Ce este deplasat? Din 23 de meciuri, noi am câştigat 3, nu am reuşit să îi batem nici măcar pe Dinamo.

Ştiţi foarte bine ce ne dorim noi, asta nici nu mai e de disputat. Am decis să nu ne implicăm, decizia le aparţine în totalitate lui Daniel Niculae şi lui Victor Angelescu. Nu pot spune că ne-am implicat. Când lucrurile vor fi ok, vor fi aplaudaţi, dacă va fi un eşec, să îşi asume criticile suporterilor. Nu pot alege între Daniel Pancu şi Marius Şumudică. Şumudică aţi văzut ce a declarat. „Dacă va fi de ales între mine şi Pancu, l-aş lăsa pe Pancu”.

Victor Angelescu are totul la dispoziţie, are fani, are stadion nou, emulaţie, avem atâţia sponsori de nu mai avem loc pe tricou să îi mai punem. Are tot ce îi trebuie pentru a face performanţă. Anul viitor nu vor mai avea clemenţă, vrem să ne batem la primele locuri. Avem tot ce ne trebuie. Daniel Niculae trebuie să aibă loc, să vadă jucători”, a mai spus Corsicanu.

Reclamă

Adrian Mutu, prezent în tribune la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă.

Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și